fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
 • Frivillig indsats skaber forandring

  Støt arbejdet
 • Skibet er ladet med

  håb og fremtid

  Den gamle togfærge

  giver nyt liv

 • Fyrre forvandlede liv,
  fyrre år med Mercy Ships

  Læs mere
 • Fyrre forvandlede liv

20 års mærkværdig smerte forsvandt

“En aften blev jeg overfaldet og knivstukket af en gruppe mænd, som skar mig adskillige gange i ansigtet,” fortæller Laurence og peger på sine mange ar.

Efter overfaldet lykkedes det Laurence at flygte med blodet løbende ned ad kinderne. Han fandt en læge, som syede sårene sammen, men årtier med ubehag og smerte gjorde, at hans ansigt i perioder svulmede op: ”Mit mundvand stank. Smagen var rædselsfuld,” fortæller han.

Da Laurence hørte, at Anastasis igen lå for anker i havnen i Ghana, tog han af sted for at få ordnet problemet på tandlægeklinikken.

Sharon, som var frivillig om bord, husker dagen tydeligt. ”Vi lugtede ham, før vi så ham,” fortæller hun. ”Tandlægen fandt en infektion som løb ud gennem et lille hul tæt på én af Laurences tænder, men hans tænder fejlede ingenting.” Da tandlægen fortalte, hvad han havde opdaget, fortalte Laurence historien om overfaldet.

Tandlægen tog et røntgenbillede, som klart viste et fremmedlegeme indlejret i Laurence ansigtet – 5 cm af det knivblad, som han var blevet overfaldet med 20 år tidligere.

Laurence blev opereret, knivspidsen fjernet, og Laurence rejste hjem med en bemærkelsesværdig souvenir, han kunne vise sin familie.

Laurence mødte Mercy Ships i Ghana i 2006.

Du kan støtte Mercy Ships med en jubilæumsgave her på siden eller send en SMS med ordet SKIB til nummeret 1245, så støtter du med 100 kr. til Mercy Ships arbejde.