fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
 • Kadidja fik en ny chance i livet

  4-årige Kadidja er blevet reddet fra et liv i udstødelse - hun kan nu grine, lege og spise som andre børn.

  Vil du hjælpe? Klik her!
 • Bliv medlem af Mercy Club

  Dit kontingent er vigtigt. Som medlem giver du foreningen styrke og folkelig opbakning

  Klik her!
 • Historier om håb og helbredelse

 • Frivillig indsats skaber forandring

  Støt arbejdet

Håb for en bedre fremtid

Sky, lille Monique fortalte aldrig, at hendes syn svandt ind. Men en dag, da hun fumlede rundt, indså hendes bedstemor, at ikke alt var, som det skulle være.

Selvom hun havde set frem til sin pensionisttilværelse efter mere end 40 års undervisning, hjemmeskolede bedstemoren Monique for at sikre, at hun ikke kom for langt bagud. Alle de penge hun kunne spare, lagde hun til side til øjenkirurgi. Men efter at have sparet op i tre år, var der kun nok til depositummet. Operationen ville efterlade familien med en voldsom gæld. Men så lagde Mercy Ships til i Cameroun, og Monique blev tilbudt en gratis operation, der skulle kurere hendes grå stær.

Morgenen efter operationen blev Monique øjenforbindinger langsomt fjernet, mens bedstemoren og lægerne holdt vejret i spænding. Pludselig fyldtes Moniques øjne med liv, da hun kiggede rundt i rummet. Hun så på alle de ting, hun var gået glip af de seneste tre år – herunder sin elskede bedstemor.

”Jeg ser alt,” udbrød Monique. ”Jeg ser det hele!” Hendes klare blik gik hurtigt i alle retninger, som om hun ikke kunne få det hele hurtigt nok med, mens hun pegede på alt. Bedstemor Malone så på sit barnebarn med et smil, mens tårer vældede op i hendes egne øjne.

Monique vendte efter sin operation tilbage til skolen. Mercy Ships havde reddet hendes syn og sikret familien bedre fremtidsudsigter.

Monique mødte Mercy Ships i Cameroun i 2008 

Du kan medvirke til at hjælpe flere børn som Monique ved at give en gave til Mercy Ships.
Send ordet SKIB til 1416 – så støtter du med 150 kr. Det koster almindelig sms-takst.

Eller betal på MobilePay 279 004.