fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
 • Frivillig indsats skaber forandring

  Støt arbejdet
 • Skibet er ladet med

  håb og fremtid

  Den gamle togfærge

  giver nyt liv

 • Fyrre forvandlede liv,
  fyrre år med Mercy Ships

  Læs mere
 • Fyrre forvandlede liv

40 år med Mercy Ships

40 år med håb og helbredelse.

 

“Gud tog en stor chance.” Sådan beskriver Don Stephens, grundlægger af Mercy Ships, det som blev begyndelsen på en historie, der har påvirket millioner af de fattigste mennesker verden over.

En ødelæggende orkan, et møde med Mother Teresa og ankomsten af deres søn, der blev født med særlige behov skabte en drøm, som skulle inspirere til håb og helbredelse til verdens fattigste mennesker. Siden 1978 har tusindvis af generøse frivillige fra hele verden sluttet sig til Don og Deyon Stephens. De har udvist barmhjertighed for tusinder af mennesker, som lever i ekstrem fattigdom og uden håb.

 

Indtil nu har frivillige om bord på Mercy Ships’ skibe udført mere end 95.000 gratis operationer i udviklingslande. I dag ligger Africa Mercy for anker i Guinea, Vestafrika, hvor de frivillige frem til juni 2019 opererer, gennemfører mentorprogrammer, omfavner patienterne med kærlighed og accept, og beder for alle dem, der modtager pleje. Sammen skaber de forvandling.

Se videoen, som strækker sig over 40 år med helbredelse:

https://youtu.be/LFNAYMBPt4w

Mercy Ships er udsprunget af organisationen Ungdom med Opgave. Siden 2001 har Mercy Ships været en selvstændig organisation. Ungdom med Opgave bruger fortsat også skibe i deres arbejde.

Du kan støtte Mercy Ships med en jubilæumsgave her på siden eller send en SMS med ordet SKIB til nummeret 1245, så støtter du med 100 kr. til Mercy Ships arbejde.