fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
 • Kadidja fik en ny chance i livet

  4-årige Kadidja er blevet reddet fra et liv i udstødelse - hun kan nu grine, lege og spise som andre børn.

  Vil du hjælpe? Klik her!
 • Bliv medlem af Mercy Club

  Dit kontingent er vigtigt. Som medlem giver du foreningen styrke og folkelig opbakning

  Klik her!
 • Historier om håb og helbredelse

 • Frivillig indsats skaber forandring

  Støt arbejdet

Tilbage til starten

Hvordan startede Mercy Ships egentlig? Læs om drømmen, som skulle inspirere til håb og helbredelse til verdens fattigste mennesker.

“Gud tog en stor chance.” Sådan beskriver Don Stephens, grundlægger af Mercy Ships, det, som blev begyndelsen på en historie, der har påvirket millioner af de fattigste mennesker verden over.

En ødelæggende orkan, et møde med Mother Teresa og ankomsten af deres søn, der blev født med særlige behov skabte en drøm, som skulle inspirere til håb og helbredelse til verdens fattigste mennesker. Siden 1978 har tusindvis af generøse frivillige fra hele verden sluttet sig til Don og Deyon Stephens. De har udvist barmhjertighed for tusinder af mennesker, som lever i ekstrem fattigdom og uden håb.

Indtil nu har frivillige om bord på Mercy Ships’ skibe udført mere end 95.000 gratis operationer i udviklingslande. Og med det nye hospitalsskib Global Mercy bliver det muligt at hjælpe endnu flere mennesket. Det nye hospitalsskib sejler afsted på sin første officielle rejse i begyndelsen af 2022 til Dakar i Senegal. Her vil frivillige operere, gennemføre mentorprogrammer, omfavne patienterne med kærlighed og accept, og bede for alle dem, der modtager pleje. Sammen skaber de forvandling.

Se videoen om Mercy Ships; en historie, der strækker sig over 40 år med helbredelse:

https://youtu.be/LFNAYMBPt4w

Mercy Ships er udsprunget af organisationen Ungdom med Opgave. Siden 2001 har Mercy Ships været en selvstændig organisation. Ungdom med Opgave bruger fortsat også skibe i deres arbejde.

Du kan støtte Mercy Ships her på siden eller ved at sende en sms med ordet SKIB til 1416. Så støtter du Mercy Ships med 150 kr.