Et sidste håb om helbredelse blev indfriet

Et sidste håb om helbredelse blev indfriet

Forældrene havde næsten opgivet håbet om deres datters overlevelse, da den grapefrugtstore tumor i Edohs 10-årige ansigt begyndte at dække for hendes luftveje.

Maria Hansen,  

I et sidste forsøg på at skaffe hjælp besluttede familien at rejse de 500 kilometer mod kysten for at finde hjælp til deres datter om bord hospitalsskibet.

Køen var lang, da de ankom til havnen i Togo, hvor Anastasis lå ved kaj. Edoh hev efter vejret, da hendes far løftede hende op og gav hende videre til personen i køen foran. For hver person i den ventende mængde, der så det enorme omfang af Edohs lidelser, blev hun båret fremad igen. Hun crowd surfede gennem den enorme kø og blev til sidst kastet over portindgangen til hospitalsskibet, hvor et besætningsmedlem greb hende.

Den frivillige kastede et enkelt blik på den lidende pige og løb straks ind til kirurgerne, som hurtigt fik lagt et rør i halsen på Edoh, så hun kunne få vejret, og så begyndte hendes lange vej mod helbredelse.

 

Syv år senere vendte Edoh tilbage til Mercy Ships for en opfølgende operation. Hun fortalte glad og sygdomsfri, at hun efter oplevelserne med Mercy Ships havde besluttet at læse til sygeplejerske.

Edoh mødte Mercy Ships første gang i Togo i 1995

 

Du kan støtte Mercy Ships arbejde
og give håb og helbredelse til sårbare
mennesker som Edoh.
Klik på støtte-muligheden her øverst på siden.
På for hånd tak for din opbakning.

URL: https://www.mercyships.dk/et-sidste-haab-om-helbredelse-blev-indfriet/