Nu kan Serah gå og løbe som alle andre

Nu kan Serah gå og løbe som alle andre

Sandrines eufori skiftede til chok, da hendes længe ventede datter blev født. Babyens små fødder var vredet i en forkert vinkel og pegede indad. Det virkede urealistisk, at datteren Serah ville komme til at gå normalt.

Maria Hansen,  

Med tårefyldte øjne viklede Sandrine sin datters deforme fødder ind og kunne ikke finde modet til at se på dem igen. Sandrines mand havde været begejstret for sin datters fødsel, men han blev bekymret, da han så hendes klumpfødder. Alt han kunne tænke på var, hvor begrænsede fremtidsudsigter der var for hende på Madagaskar. Hun ville blive drillet i skolen, ville formentlig ikke kunne få et arbejde eller blive gift. Også Serahs bedstemor bare græd og græd.

Jordemoderen forklarede, at der var håb for Serah. Mercy Ships ville komme til Madagaskar i 2016, og der ville Serahs lidelse kunne kureres, og ovenikøbet ville det ikke koste familien noget.

Da Serah var syv måneder gammel, begyndte de ugentlige besøg på Africa Mercy. Serah blev vant til, at fysioterapeut-teamet ”legede” med hendes bøjede fødder gennem forsigtige stræk og manipulationer. Efter hver behandling blev Serahs fødder fastholdt i den opnåede stilling i en gipsforbinding, så den anatomiske korrekte position til sidst blev nået. For at fastholde fleksibilitet i fødderne, fik den lille pige benskinner på i tre måneder.

Da Serah tog sine første skridt i 2016, lignede hun enhver anden tumling. Det var umuligt at se, at hun var født med et handicap. Serah vil ikke kunne huske at have levet med dobbelt klumpfod, men hendes mor vil aldrig glemme miraklet.

Serah mødte Mercy Ships i Madagaskar i 2016

Du kan støtte Mercy Ships arbejde og give håb og helbredelse til sårbare familier som Sandrines
Klik på støtte muligheden øverst på siden her. Eller send et beløb på MobilePay 93119.
På for hånd tak for din opbakning.

URL: https://www.mercyships.dk/serah-gaar-en-lys-fremtid-i-moede/