40 år med Mercy Ships

40 år med Mercy Ships

40 år med håb og helbredelse.

Maria Hansen,  

 

“Gud tog en stor chance.” Sådan beskriver Don Stephens, grundlægger af Mercy Ships, det som blev begyndelsen på en historie, der har påvirket millioner af de fattigste mennesker verden over.

En ødelæggende orkan, et møde med Mother Teresa og ankomsten af deres søn, der blev født med særlige behov skabte en drøm, som skulle inspirere til håb og helbredelse til verdens fattigste mennesker. Siden 1978 har tusindvis af generøse frivillige fra hele verden sluttet sig til Don og Deyon Stephens. De har udvist barmhjertighed for tusinder af mennesker, som lever i ekstrem fattigdom og uden håb.

 

Indtil nu har frivillige om bord på Mercy Ships’ skibe udført mere end 95.000 gratis operationer i udviklingslande. I dag ligger Africa Mercy for anker i Guinea, Vestafrika, hvor de frivillige frem til juni 2019 opererer, gennemfører mentorprogrammer, omfavner patienterne med kærlighed og accept, og beder for alle dem, der modtager pleje. Sammen skaber de forvandling.

Se videoen, som strækker sig over 40 år med helbredelse:

https://youtu.be/LFNAYMBPt4w

Mercy Ships er udsprunget af organisationen Ungdom med Opgave. Siden 2001 har Mercy Ships været en selvstændig organisation. Ungdom med Opgave bruger fortsat også skibe i deres arbejde.

Du kan støtte Mercy Ships med en jubilæumsgave her på siden eller send en SMS med ordet SKIB til nummeret 1245, så støtter du med 100 kr. til Mercy Ships arbejde. 

URL: https://www.mercyships.dk/40-aar-med-mercy-ships/