Studentermedhjælper til Mercy Ships Danmark

Studentermedhjælper til Mercy Ships Danmark

Foreningen Mercy Ships Danmark søger en studentermedhjælper til primært at arbejde med vores sociale medier, digitale markedsføringsaktiviteter som branding, hvervning af nye følgere og konvertering til vores donordatabase. Du får en vigtig rolle i vores arbejde med at tilbyde gratis livsforvandlende lægehjælp via vores hospitalsskibe i Afrika.

Maria Hansen,  

GENOPSLAG:
VI ser gerne at du følger udviklingen i den digitale verden og finder stor motivation i forståelse af digital markedsføring og sociale medier.

Foreningen er kommet flot igennem de første opstarts år og er nu klar til at tage de næste skridt – især inden for branding og digital markedsføring, hvor vi ser store muligheder for vores fundraisingindsats. Du vil blive del af et lille kontor med fire ansatte og en række dedikerede frivillige, der lægger hjerteblod i arbejdet for Mercy Ships.

Det du skal lykkes med helt konkret:

Hands on arbejde med vores sociale medier, herunder opbygning af vores brand og digital markedsføring af vores kampagner, som kan generere nye følgere og givere online. Dine arbejdsopgaver vil primært indebære:

Din personlige profil

Vi ser dig som en teamplayer med øje for det gode indhold, og du er virkelig interesseret i digital markedsføring, branding, donor(kunde) rejser- og kampagneoptimering. Du har sans for detaljer, er hurtig til at omsætte viden til handling og lære nye færdigheder.

Du får stort, selvstændigt ansvar, så du skal være selvkørende og selvlærende og du vil, til en vis grad, have mulighed for selv at forme dit job! Men bare rolig, vi hjælper selvfølgelig hinanden på det lille kontor.
Du har en etisk tilgang til livet og ønsker at arbejde for en lille forening, hvor det ikke kun handler om kroner og øre på bundlinjen, men vigtigst af alt: at gøre en forskel.

Vi tilbyder et hands-on-arbejde, varieret arbejdsmiljø, hvor du kan omsætte teori til praksis. Du vil desuden samarbejde med globale partnere – vores kollegaer overalt i verden – derfor skal du tale og skrive flydende dansk og engelsk på businessniveau.

Vores sekretariat ligger på Fjeldhammervej 15 i Rødovre. Det er en deltidsstilling eller en studentermedarbejderstilling, og arbejdstiden vil som udgangspunkt ligge imellem 9-16.30 med flekstid. VI forestiller os ca. 15 timer/uge – men dette kan vi også tage en samtale om. Og vi har stor fleksibilitet ift. perioder med eksaminer eller lign, hvor du kun kan arbejde mindre.

Ønsker du at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Adm. direktør Christian Sophus Ehlers, tlf. 51304121. Du kan også række ud her.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi har en lidt kort proces og taler løbende med relevante kandidater, så tøv ikke med at sende en kortfattet ansøgning og CV til msdk@mercyships.org med ”Ansøgning Studentermedhjælp” i emnefeltet. Interviews foregår løbende.

Hvem er vi? 
Mercy Ships ejer og driver verdens to største ikke-statslige hospitalsskibe. Organisationen er baseret på de kristne værdier med næstekærligheden som kompas, og vi tilbyder lægehjælp og operationer, som er gratis både for patienten og nationen. Mercy Ships arbejder overvejende i Vestafrika og behandler uden stillingtagen til etnicitet, køn og religion. Vi tror på, at hvert enkelt menneske er værdifuldt og alle vi kan hjælpe, er velkomne på om bord – fordi alle syge fortjener lægehjælp. 

Læs mere på:  www.mercyships.dk

URL: https://www.mercyships.dk/digital-marketingsmedarbejder-til-mercy-ships-danmark/