Mercy Ships Danmark søger adm. direktør (barselsvikariat)

Mercy Ships Danmark søger adm. direktør (barselsvikariat)

Foreningen Mercy Ships Danmark søger en adm. direktør (barselsvikariat) til at lede og drifte den danske del af den internationale NGO, Mercy Ships.

Maria Hansen,  

Vi søger en adm. direktør til et barselsvikariat, der trives med stort ansvar, og som finder motivation i at lede et lille uformelt team, hvor alle brænder for deres arbejde. I hverdagen er du både praktikeren, strategen og bestyrelsens forlængede arm, så det er vigtigt, at du kan og har lyst til at balancere din tid mellem drifts- og udviklingsopgaver. Da det er en tidsbegrænset opgave, vil du have vores strategi i hånden som redskab til at nå i mål med de satte opgaver i perioden.

Foreningen er kommet flot igennem de første opstarts år og er med ny strategi i gang med en udvikling mod en strømlinet og udviklingsorienteret indsats. Vi er stolte af vores lave administrationsudgift, som er mulig, fordi der er stort frivilligt engagement, og fordi den siddende generalsekretær selv udfører små som store opgaver og altid har blik for at optimere driften. Det er derfor vigtigt, at du er er afklaret med at skifte kasketter i løbet af ugen, og kan strukturere arbejdet for vores 3,2 fuldtids ansatte og en række dedikerede frivillige og praktikanter, der lægger hjerteblod i arbejdet for Mercy Ships.

Det du skal lykkes med
I barselsvikariatet er der strategisk fokus på at udvikle vores CRM-system for private givere og udvikle vores indsats og resultater for samarbejde med virksomheder. Derudover vil der være fokus på øget rekruttering af frivillige til vores skib samt større mediedækning af vores arbejde. Som administrerende direktør er det også din opgave at sikre forsvarlig drift og ledelse af de ansatte og frivillige. Du får sparring fra en aktiv bestyrelse, som forventer, at du udfordrer ”As-Is”, videreudvikler kulturen hvor alle hjælper hinanden og holder vores strategiske mål i fokus. Der findes ikke en magisk formel på din profil, men du kan genkende dig selv i nedenstående:

Din personlige profil:

Din faglige værktøjskasse:

Vores sekretariat ligger på Fjeldhammervej 15 i Rødovre. Det er en fuldtidsstilling, og arbejdstiden vil som udgangspunkt ligge imellem 9-17. Barselsvikariat er fra medio februar- medio december 2021.

Send os dit målrettede CV og en motiveret ansøgning med dit bud på, hvordan du kan bidrage til denne udviklingsrejse med os. Ønsker du at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Generalsekretær Vibeke Hauge Førrisdahl, mobil 20657943.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Ansøgningsfristen er 13. januar 2020 og bedes sendt til msdk@mercyships.org med ”Ansøgning adm. direktør” i emnefeltet.

Hvem er vi?
Mercy Ships ejer og driver verdens to største ikke-statslige hospitalsskibe. Organisationen er baseret på kristne værdier med næstekærligheden som omdrejningspunkt. Vi tilbyder lægehjælp og operationer, som er gratis både for patienten og nationen. Mercy Ships arbejder overvejende i Vestafrika og behandler uden stillingtagen til indbyggernes etnicitet, køn og religion. Vi tror på, at hvert enkelt menneske er værdifuldt, og alle som kan hjælpe er velkomne ombord – fordi alle syge fortjener lægehjælp!

Læs mere på www.mercyships.dk

URL: https://www.mercyships.dk/mercy-ships-danmark-soeger-adm-direktoer-barselsvikariat/