fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
I Senegal venter børn som Justine på din hjælp!

I Senegal venter børn som Justine på din hjælp!

I Senegal venter hundredvis af børn som Justine på en operation de kommende måneder. Vil du hjælpe os med en gave allerede i dag?

Kommer Justine nogensinde til at gå eller lege normalt?
Justine, ti år gammel. Født med knogler, der ikke voksede rigtigt. Hun kunne næsten ikke gå. At lege med de andre børn var helt umuligt. De grinede bare ad hende.

Ved du, hvad det værste var? Justine ville så gerne løbe rundt, spille fodbold og klatre i træer. Lege og bevæge sig. Men hun kunne ikke følge med de andre børn!

“Kommer jeg nogensinde til at gå og lege normalt?” spurgte Justine sine forældre ti gange om dagen. De reagerede ved at stryge hende over håret, mens de fortvivlede trak på skuldrene. De havde kun en lille fortjeneste fra et landbrug. Hvordan skulle de kunne betale for en operation?

Flere centimeter højere og fuld af selvtillid
Men en ortopædisk operation behøver ikke at være særlig dyr. Omkostningerne i Afrika ligger på et helt andet niveau end her i Danmark. For kun 3.450 kroner kan en kirurg på hospitalsskibet Africa Mercy operere en pige som Justine, så hun kan gå!

Det var præcis, hvad der skete for Justine! Takket være gavmilde donationer kunne de frivillige kirurger, sygeplejersker og fysioterapeuter på Africa Mercy behandle lille Justine. Hun måtte bæres om bord, men kunne forlade skibet på to raske ben. I dag kan hun løbe, hoppe og spille fodbold. Hun kan alt det, hun havde drømt om. Flere centimeter højere og fuld af selvtillid.

Tilbage i Senegal for at forandre liv
Vores skib Africa Mercy er nu tilbage i Senegal for at fortsætte, hvor vi slap på grund af Corona-pandemien. Også denne gang står tusindvis af patienter i kø på kajen med håbet om at komme ombord. Forventningsfulde, håbefulde. Men også bange. Bange for ikke at få hjælp.

Det kan vi selvfølgelig ikke lade ske! Derfor beder vi dig om en generøs gave allerede i dag. Ja, i dag. Så kan vi hjælpe så mange børn – som for eksempel Justine – som muligt. Deres forældre har ikke råd til behandling. Vil du hjælpe?

En operation som Justines koster 4.350 kroner.

Ethvert beløb hjælper:

  • Din gave på 250 kr. dækker udgifter til forbindinger, gips og kompresser
  • Din gave på 300 kr. dækker patientens ophold ombord efter operation
  • Din gave på 500 kr. er en stor hjælp til at dække en ortopædisk operation svarende til Justines

Uanset hvor meget du donerer, ved du, at du bidrager til et nyt liv for børn som Justine. Ved at give en gave hjælper du børnene, så de kan lege med andre børn. Gå i skole. Få en uddannelse og bygge en fremtid. Hvilken utrolig forskel fra deres situation i dag!

Støt med MobilePay
Du kan nemt og bekvemt give dit bidrag til Mercy Ships over telefonen. Beløbene går direkte til Mercy Ships konto.

MobilePay-nummer: 279004

Medmindre du bruger “beskedfeltet” til at identificere dig med navn, telefonnummer og evt. CPR-nummer, vil din betaling som udgangspunkt blive registreret som en anonym donation.

Af hjertet tak for din gave!

Til forsiden