fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Book et foredrag

Book et foredrag

Mangler I et foredrag til jeres næste arrangement? Så book en foredragsholder fra Mercy Ships. Et korps af frivillige foredragsholdere deler de livsforvandlende historier fra hospitalsskibet med mennesker rundt om i Danmark.

Hvem kan booke et foredrag?
Vi tager ud til alle, der er interesseret i at høre om arbejdet ombord på hospitalsskibet Africa Mercy. Det kan både være til åbne og lukkede arrangementer for eksempel:

  • en sogneaften
  • en kulturklub
  • et fyraftensmøde
  • en aftenskole
  • et caféarrangement
  • en højskoleaften
  • et foreningsarrangement

Hvad er prisen?
Det koster 3.000 – 5.000 kr. (vejledende pris) for 1 ½ times foredrag med levende fortællinger, billeder og video. Foredragsholderne tager ikke honorar – beløbet går til at støtte arbejdet i Mercy Ships.

Ønsker du at booke et foredrag?
Kontakt Rebekka Steinvig på mail: rebekka.steinvig@mercyships.org eller tlf.: 51 30 41 21.

Sagt om foredrag
”Fantastisk spændende foredrag og med megen humor. Meget professionelt.”
Tilhører, Gentofte Kulturforening.

”Det var meget opløftende at høre om. Foredraget løftede os ud af vores egen verden og viste, hvordan frivillige gør en konkret forskel for mennesker i nød. Det gjorde stort indtryk på mig at høre om de patienter, som får fjernet en svulst eller rettet ben på hospitalsskibet og på den måde får livet igen. Det er livsforvandlende. Det er svært at glemme de billeder, vi har set. Og det er svært at glemme patienternes smil – hvordan de lyste af glæde efter en operation. Meget går galt i verden, men Mercy Ships er et eksempel på den næstekærlighed, vi alle har brug for.”
Sognemedhjælper, Vigerslev kirke.

”Haingos historie ramte mig lige i hjertet. Jeg bliver stadig rørt, når jeg ser hendes billede og fortæller om, hvordan hun fik livet igen ved at få operereret sin læbe-ganespalte. Det er så meningsfyldt og rigtigt for mig at fortælle andre om Mercy Ships, og jeg holder alle de foredrag, jeg kan.”
Jette, frivillig foredragsholder i Mercy Ships.