fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Dansk tandplejer i fagtidsskrift

Dansk tandplejer i fagtidsskrift

Gitte Kliver, tandplejer fra Odense, fortæller i Danske Tandplejeres Fagtidsskrift om sine otte uger som frivillig på Africa Mercy.

“Det stod klart for mig, hvad jeg herhjemme kunne udrette med mit fag – men hvad kunne jeg egentlig gøre ude i den store verden?,” spørger Gitte Kliver indledningsvist. Læs hele artiklen og den flotte omtale af Mercy Ships her.

“De fleste patienter havde aldrig før været på en tandlægeklinik, og mange af dem, der kom til tandklinikken, havde ladrig haft en tandbørste. Det var i stedet almindeligt at tygge på små pinde for at rense tænderne. Nu hvor muligheden var der, blev vi mødt af køer på 500 mennesker ad gangen, der havde stået i kø hele natten.”

Sådan fortæller Gitte bl.a. i Danske Tandplejeres Fagtidsskrift, hvor hun deler indtryk fra sit frivillige arbejde som tandplejer på Africa Mercy. Gitte var udsendt med Mercy Ships i foråret 2017, da hospitalsskibet lå for anker i Benin.