fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Er du vores nye kaptajn?

Er du vores nye kaptajn?

Mercy Ships søger lige nu en kaptajn til hospitalsskibet. Og vi søger også frivillige til en række andre funktioner, så Africa Mercy kan fungere som professionelt hospitalsskib og bringe sundhedshjælp til mennesker i Vestafrika.

Måske er det dig, vi har brug for?
Der er mange funktioner ombord på hospitalsskibet. I øjeblikket søger Mercy Ships bl.a. en kaptajn, en maskinmester, en bager, en projektkoordinator, en fransklærer, en sygeplejerske, en tømrer og en præst/sjælesørger.

Find alle de frivillige jobs, der lige nu ønskes besat her.
Læs retningslinjerne for at blive frivillig på hospitalsskibet her.

Introkursus i Holland for korttidsvolontører
Overvejer du at blive frivillig på Africa Mercy? Så tag på introkursus i Holland d. 1.-3. november 2019 og bliv klogere på, hvordan det er at bo og arbejde ombord på hospitalsskibet. Læs mere om kurset, pris og tilmelding her.

Tag en snak med os
Henvend dig og få personlig rådgivning, inden du begynder din ansøgning.

Sygeplejerske Anna Marie Holst Pahus har selv været ombord som frivillig og kan svare på spørgsmål vedrørende det sundhedsfaglige område samt ikke-tekniske funktioner. Du kan kontakte Anna på tlf.: +45 28136975 eller på mail: anna.pahus@mercyships.org.

Kaptajn Milan Falsing har i flere omgange været frivillig ombord og kan svare på spørgsmål vedrørende den maritime del af arbejdet samt alle tekniske støttefunktioner og sikkerhed. Du kan kontakte Milan på mail: milo.falsing@mercyships.org eller tlf.: +45 28303122.

Husk at lægge dit telefonnummer, så du kan blive ringet op. Både Anna og Milan arbejder frivilligt for Mercy Ships, så der vil være en vis ekspeditionstid.

Mercy Ships søger ny kaptajn og andre frivillige til hospitals- skibet. Kunne det være noget for dig, eller én du kender? Del gerne budskabet.