fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Erfaren nordjyde træder ind i Mercy Ships Danmarks bestyrelse

Erfaren nordjyde træder ind i Mercy Ships Danmarks bestyrelse

Det er med en solid erfaring fra både erhvervslivet og bestyrelsesgangene, at nordjyske Erik Krage træder ind i Mercy Ships Danmarks bestyrelse.

67-årige Erik Krage fra Hirtshals i Nordjylland er trådt ind i Mercy Ships Danmarks bestyrelse. Han kommer med en solid erfaring fra både erhvervslivet og forskellige formandsposter. Han har mange års erfaring som frivilligt engageret i bl.a. Lions & Rotary. Derudover er han menighedsrådsformand i Hirtshals. Han fungerer desuden som rådgiver for kriseramte virksomheder gennem Early Warning, ligesom han er mentor for iværksættere i Danmark og Grønland.

Erik Krage, der har en uddannelsesbaggrund fra Forsvaret kombineret med en international MBA fra fem europæiske business schools, har gennem hele sit arbejdsliv haft fokus på ledelse og udvikling. Det har han som chef ved de grønlandske lufthavne og som direktør for et dansk luftfartsselskab på Maldiverne.

Ud over det frivillige engagement driver han i dag eget konsulentfirma LeKa Consult kombineret med professionelt bestyrelsesarbejde.

”Da chancen bød sig, var jeg ikke længe om at beslutte mig for, at den udvikling som Mercy Ships har besluttet at igangsætte, var så spændende, at den måtte jeg være en del af”, siger Erik Krage.