fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
 • Frivillig indsats skaber forandring

  Støt arbejdet
 • Skibet er ladet med

  håb og fremtid

  Den gamle togfærge

  giver nyt liv

 • Fyrre forvandlede liv,
  fyrre år med Mercy Ships

  Læs mere
 • Fyrre forvandlede liv

Felisia fik sit ansigt igen

I mere end 50 år havde Felisia levet uden en næse.

Da hun var teenager, dukkede et smertefuldt sår op på Felisias arm. Hun tilskriver dette begyndelsen på sine lidelser. Efter tre måneder dækkede såret det meste af hendes arm. Felisias forældre tog hende til den ene healer efter den anden og brugte i løbet af de næste tre år alle deres penge i forgæves søgen efter hjælp. Men heksedoktorerne kunne ikke hjælpe.

Da det så ud til, at såret på hendes arm helede, mærkede Felisia en tilsvarende utilpashed i ansigtet. Indenfor få dage bankede hendes næse af smerte. Efter fire år med lidelsen forsvandt smerten – det samme gjorde hendes næse.

Gennem en række operationer om bord på Anastasis rekonstruerede kirurgerne Felisias ansigt. En hudflap fra hendes pande blev brugt til at konstruere en komplet ny næse.

Efter flere helede såret og Felisia var begejstret for sit genskabte ansigt. Hun grinede og dansede gennem skibets afdelinger, flirtede med lægerne og friede til mændene. ”Jeg havde aldrig drømt om dette, men nu ser jeg smuk ud,” proklamerede hun.

Felisia mødte Mercy Ships i Benin i 2000

Du kan støtte arbejdet på hospitalsskibet her på siden eller ved at indbetale til Mercy Ships konto 5031 / 1220748. Tak for din hjælp.