fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Flot gave fra Himmelske Dage

Flot gave fra Himmelske Dage

Der blev indsamlet ikke mindre end 25.000 kr. til arbejdet i Mercy Ships under "Det Himmelske Show" i Herning i Kr. Himmelfartsdagene.

Himmelske Dage, de tidligere Danske Kirkedage, er det største fælleskirkelige event i Danmark og arrangeres hvert tredje år. I år fandt det sted i Herning i Viborg stift under overskriften “Himmelske Dage på Heden 2019” og løb af stablen fra d. 30. maj til 2. juni.

Et Himmelsk Show
Ud af de over 300 arrangementer blev der bl.a. afholdt et stort og festligt event, “Det Himmelsk Show”, lørdag aften i Jyske Bank Boxen. Fra lokalkomiteen bag Himmelske Dage var der et ønske om at lave et nytænkende og underholdende arrangement, hvor troen skulle tages under kærlig behandling.

Det lykkedes at sammensætte et program med velkendte solister, komikere, skuespillere, verdensballetten og Herning Kirkes drengekor. Et par særlige højdepunkter i “Det Himmelske Show” var deltagelse af den verdenskendte gospelsanger Hezekiah Walker fra USA, en tidligere storforbryder, Wilfredo Gomez, som i dag er fængselspræst og endelig en fabelagtig dygtig sandkunstner fra Ukraine, Kseniya Simonova, som simultant til musik og optræden illustrerede bibelske billeder i sand, vist på storskærm. Hele arrangementet blev bundet sammen af Peter Mygind og Paula Larrain som værter.

I alt deltog 8.400 mennesker i arrangementet, heraf 1.800 gospelsangere. Det er første gang i kirkedagenes historie, at der er blevet gennemført et event af den type.

Mercy Ships modtager 25.000 kr.
Komitéen bag arrangementet havde forinden besluttet at anvende en del af overskuddet fra “Det Himmelske Show” til at støtte arbejdet i Mercy Ships. Nu hvor økonomien er gjort op, glæder Mercy Ships Danmark sig over at kunne modtage ikke mindre end 25.000 kr.

Der skal lyde en stor tak til arrangørerne bag Himmelske Dage for et imponerede program og himmelsk show. Og en stor tak for den flotte gave til Mercy Ships, som ikke alene er et vigtigt skulderklap, men vigtigst af alt styrker indsatsen for at bringe gratis lægehjælp og operationer til nogle af verdens fattigste.

Se hele “Det Himmelske Show” her.

Et sammendrag fra “Himmelske Dage på Heden 2019” kan ses her.

Læs mere om Himmelske Dage her.