fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Fotos: Global Mercy er i Antwerpen

Fotos: Global Mercy er i Antwerpen

Global Mercy er i Antwerpen!📍 Og hospitalsskibet er nu ét skridt nærmere på at kunne bringe håb og helbredelse til nogle af verdens fattigste.

En spektakulær ankomst
For ti år siden blev drømmen om et hospitalsskib født. For seks år siden begyndte byggeriet. Og nu er Mercy Ships’ første specialbyggede hospitalsskib nået til Antwerpen i Belgien.

Global Mercy, som hun hedder, skal i Belgien have det sidste udstyr ombord og indrettes med alt hvad det kræver for at kunne fungere som hospitalsskib. Med Global Mercy bliver vi i stand til at ændre flere liv end nogensinde.

Skibet har været undervejs fra Kina til Belgien i syv uger, hvor den (gratis) passage gennem Suez-kanalen var et af de helt store højdepunkter. Og nu er hun ankommet.

GB med følgebådAnkomsten var en spændende og følelsesladet fest med tusinder af mennesker langs bredden og på kajen. Det blev en spektakulær forestilling, da Global Mercy lavede en u-vending akkompagneret af slæbebåde, vandshow og lyden af dyt fra de fire ledsagende både, der havde donorer og støtter ombord.

Ankomsten i Belgien er starten på den næste fase, hvor Global Mercy skal have et “hjerte” og gøres klar til at tage til Afrika – startskuddet til at forvandle liv de næste 50 år.

Vi er meget taknemmelige for den varme velkomst og samarbejdet med Antwerpen Havn.

Se billederne fra ankomsten nedenfor ⬇️

GB ankomst i AntwerpenGlobal Mercy på vej ind i havnen, hvor hun de næste seks måneder får installeret specialudstyr.

GB m. vandkanonHospitalsskibet fik en varm velkomst med vandhilsen fra slæbebådene, da hun sejlede gennem byens centrum. Tusinder af mennesker stod på bredden og viftede med Mercy Ships-flag.

VIP og partnervirksomhederOver 180 VIP’er fra 50 forskellige partnervirksomheder. Den største bidragyder er Havnen i Antwerpen med Global Mercy’s seks-måneders gratis ophold.

Kaptajn Taylor-Perez modtager velkomstpladeKaptajn Taylor-Perez modtager en velkomstplade af havnemyndighederne i Antwerpen.

Grillmiddag i AntwerpenMercy Ships i Belgien og myndighederne i Antwerpen Havn arrangerede ved kajen en grillmiddag for at byde Global Mercy-besætningen velkommen til Belgien.

Førstestyrmand genforenet med familieEfter syv måneder væk fra sin familie blev Rodrigo Silva, førstestyrmanden, genforenet med sin familie.

Jubel v. ankomstEuforiske følelser ved ankomsten. Vi er meget taknemmelige for, at vi kan kalde havnen i Antwerpen for “hjem” i de næste par måneder, hvor Global Mercy gøres klar til at tjene i Afrika.