fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
FOTOS: TV2 Nyhederne besøger Global Mercy

FOTOS: TV2 Nyhederne besøger Global Mercy

Den 16. december havde Global Mercy besøg af TV2 Nyhederne 🎥 Indslaget bliver sendt mellem jul og nytår - så hold øje!

Vi har TV2 Nyhederne med i Belgien for at fortælle historien om verdens største civile hospitalsskib 🚢

Fra Antwerpen vil vi fortælle den fascinerende historie om klargøringen af Global Mercy – det første specialbyggede hospitalsskib. Med Global Mercy bliver det muligt at fordoble vores indsats og på den måde hjælpe endnu flere af de mennesker, der har allermest brug for det.

Christian, der har fungeret som interim direktør det sidste år, fortæller om Global Mercy

Christian, der har fungeret som interim direktør det sidste år, fortæller om Global Mercy.

“Et af mine budskaber er, at vi mangler flere frivillige, der næste år vil på deres livs eventyr med hospitalsskibet i Afrika,” fortæller Christian Sophus Ehlers, der har fungeret som interim direktør det seneste år hos Mercy Ships Danmark.

“Det er ikke kun faguddannede sundhedsfolk eller folk fra det maritime Danmark, vi mangler. Det er i høj grad også frivillige til de mange serviceroller ombord: Rengøring, køkken, reception, mv.” 👩‍🍳

Her taler TV2 med frivillig kaptajn Taylor Perez, der har været kaptajn på alle skibe i Mercy Ships-flåden. Kaptajn Taylor Perez bidrager med over 40 års erfaring til søs.

Vi håber med indslaget at kunne nå ud til endnu flere folk med vores sag: At tilbyde gratis sundhedsydelser og kapacitetsopbygning i Afrika.

Til foråret sejler Global Mercy til Afrika, – nærmere betegnet Dakar, Senegal – hvor de første patienter går ombord og for altid får forandret deres liv.

Vil du se, hvordan et flydende hospital egentlig ser ud?
Klik her 🚢 📷

Frostklart og (næsten) skyfri himmel i Belgien