fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Fundraising-ekspert indtager direktørstolen hos Mercy Ships Danmark

Fundraising-ekspert indtager direktørstolen hos Mercy Ships Danmark

Christian Sophus Ehlers, der har 15 års erfaring fra forskellige medlems- og interesseorganisationer, skal lede Mercy Ships Danmark, mens organisationens generalsekretær er på barselsorlov.

Christian Sophus Ehlers skal de næste 10 måneder sætte kursen for Mercy Ships Danmark. Her får den garvede fundraising-ekspert rollen som adm. Direktør. Han skal lede organisationens sekretariat, navnlig med fokus på at styrke Mercy Ships digitale tilstedeværelse og fundraising, mens  generalsekretær Vibeke Hauge Førrisdal er på barsel.

Christian Sophus Ehlers har 15 års erfaring fra forskellige medlems- og interesseorganisationer og kommer fra en lederstilling som mediechef hos UNICEF Danmark. Han har herudover en fortid hos Socialdemokraterne, Folkekirkens Nødhjælp og BUPL.

”Mit arbejdsliv vil jeg bruge på noget, der giver mening på et dybere plan. Det gør arbejdet hos Mercy Ships Danmark. Jeg vil gerne være med til at udvikle organisationen, så vi kan blive en endnu stærkere drivkraft i at kunne yde en indsats for mennesker i udsatte positioner i verdens fattigste lande”, siger Christian Sophus Ehlers og uddyber:

”At skabe konkrete, betydningsfulde og afgørende forandringer i det enkelte menneskes liv, når vi giver livsforandrende operationer på hospitalsskibet, er for mig meningsfuldt. Det giver mig værdi, energi og drive til at gå på arbejde.”

For Christian Sophus Ehlers, der i en årrække har arbejdet med ledelse, fundraising og medlemshvervning, er det at blive en del af forholdsvis ung og lille organisation, en forandring og en udfordring, han glæder sig til.

”Der er en stor alsidighed i mine nye opgaver – også en masse nyt – fx i samarbejdet med bestyrelsen, som jeg ser meget frem til at bidrage til,” siger Christian Sophus Ehlers og fortsætter:

”Det er en både fantastisk og meget konkret sag, som Mercy Ships har. Alle kan intuitivt forstå hospitalsskibe og den store livsforandring, som de patienter, der bliver opereret ombord, oplever. Det er min ambition at yde mit bidrag og byde ind med de erfaringer, jeg har, for at bakke op om Mercy Ships arbejde, især ift. fundraising fra private donorer og i form af virksomhedssamarbejder. Samtidig skal jeg også være med til at sikre, at vi også hverver frivillige til arbejdet i foreningen i Danmark og ombord på hospitalsskibene”.

Mercy Ships Danmarks bestyrelsesformand, Randi Mondorf, glæder sig over samarbejdet med Christian Sophus Ehlers:

”Christian kommer med en lang og relevant erfaring i forhold til den udvikling Mercy Ships nu for alvor skal i gang med. Vi er meget glade for at få Christians fundraising-erfaringer ombord. For det er vigtigt for os, at vi udvikler vores samarbejde med sponsorer og hverver flere medlemmer. Om ca. et år sætter vi endnu et hospitalsskib i drift, så vi kan yde livsforvandlende hospitalshjælp til endnu flere fattige afrikanere. Det kræver finansiering og en udvikling af vores organisation”.

Christian Sophus Ehlers er uddannet Cand.scient.adm og har en lederuddannelse, Diplom i Ledelse