fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gå med Mercy Ships på Lady Walk

Gå med Mercy Ships på Lady Walk

I København går flere sammen på Lady Walk mandag den 28. maj med Mercy Ships logo på ryggen.

Mandag den 28 maj klokken 18.30 går ca. 45.000 kvinder Ladywalk i 13 forskellige byer i Danmark. I år vil Mercy Ships stille med et hold kvinder i København. Ladywalks mål er, at kvinder skal opleve glæden ved at komme ud at gå – og bakke op om organisationer, der støtter sygdomsramte kvinder i Danmark. I 2018 vil Ladywalk støtte Endometriose Foreningen og Hjerteforeningen. Arrangementet støtter altså ikke Mercy Ships, men vi bakker op for at få en god oplevelse og “lufte” Mercy Ships logo på vores T-shirts.

I København kan man vælge imellem to ruter:

7 km Ruten går i Amager Strandpark, gennem den kunstigt anlagte park, med klitter og badestrand. Gennem Kastrup Lystbådehavn, forbi Den Blå Planet og til sidst langs vejen til mål.

12 km Ruten starter langs Metroen og gennem anlægget ved Prags Boulevard. Efter at have krydset Strandvejen, følger den 7 km. ruten.

For at deltage skal du både sende en mail til Louise og betale til Mercy Ships på
MobilePay 93119 eller bank: Reg. nr. 5041, kontonr. 1220748.
Husk at oplyse fulde navn i beskedfeltet + LW (for LadyWalk).

Prisen for at deltage er 160 kr. Med i prisen får du: en t-shirt med Mercy Ships logo, en rygpose med indhold, en dejlig aften med god stemning, god motion og samtidig støtter du et godt formål.

Tilmeldingsfristen er den 26 april. Send en mail til louisebang3@icloud.com med dit navn og din t-shirt størrelse. Louise koordinerer vores hold.

En uge før arrangementet får du mail fra Louise vedrørende mødested mv.

Hvis du vil læse mere om Ladywalk, kan I klikke på følgende link: https://ladywalk.dk/