fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Kommer Sibi til at opleve sin næste fødselsdag?

Kommer Sibi til at opleve sin næste fødselsdag?

Din donation i dag har livreddende effekt. Efter sin gratis operation kan Sibi i dag både drikke og spise. Hendes liv er reddet. Er det ikke vidunderligt?

Den sidste chance
I store dele af Afrika er der langt mellem gode sygehuse. Lægehjælp er heller ikke til at betale for mennesker, som ikke har noget som helst. Mennesker dør af lidelser og sygdomme, som i mange år har været nemme at behandle med den rette hjælp.

Sibi blev født med dobbelt læbespalte. Og derfor var hun næsten ikke i stand til at drikke modermælk. Hun voksede ikke og led af vægttab. Hver eneste dag var en kamp for Sibi og hendes mor. Og det var ikke engang det værste.

Det er nemlig en udbredt misforståelse, at en spaltet læbe skyldes en forbandelse. Mange tror, at moderen må have gjort noget meget grusomt, hvis hun får et barn med læbespalte. Derfor gemte Sibis mor hende væk derhjemme.

Da Sibis mor hørte, at Mercy Ships ville lægge til kaj, var hun ikke et sekund i tvivl. I den bagende sol gik hun den lange vej til havnebyen, hvor en af vores læger undersøgte Sibi, der var så underernæret, at det var hendes sidste chance.

Sibi har fået en fremtid
I dag ligner Sibi andre børn på samme alder. Den gratis operation har fuldkommen ændret hendes liv; hun kan nu både drikke og spise. Hun har fået en fremtid!

Ved hjælp af gavmilde donationer kan vi tilbyde gratis operationer til mennesker, der ikke har noget som helst. Jo flere mennesker, der støtter, jo flere børns liv kan vi redde i de allerfattigste lande i Afrika – børn som Sibi.

En operation hos Mercy Ships koster i gennemsnit 2.750 kroner.

Ethvert beløb tæller:

  • Din donation på 175 kroner er utrolig vigtig for at lade et barn som Sibi komme til kræfter før den livreddende operation
  • Med 300 kroner giver du de fornødne bandager til en operation
  • Din donation på 500 kroner er en hjælp til, at et barn som Sibi kan blive opereret for sin spaltede læbe.

Med din donation i dag når hospitalsskibet ud til de allerfattigste, og du giver dermed børn en ny fremtid.

Alle mennesker er værdifulde! Vil du bidrage til helbredelse og håb for små børn som Sibi?

Støt med MobilePay

Du kan nemt og bekvemt give dit bidrag til Mercy Ships over telefonen. Beløbene går direkte til Mercy Ships konto.

MobilePay-nummer: 279004

Medmindre du bruger “beskedfeltet” til at identificere dig med navn, telefonnummer og evt. CPR-nummer, vil din betaling som udgangspunkt blive registreret som en anonym donation.

Til forsiden