fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Forbedring af infrastruktur

Forbedring af infrastruktur

Mercy Ships medvirker til forbedring af udviklingslandes infrastruktur.

Siden 1978 har Mercy Ships gennemført mere end 1.100 projekter i de lande, vi har været i.
Der er tale om mange forskellige projekter, men som alle har to formål: at udføre en fysik forbedring på fx bygninger, samt at undervise og træne lokale fagpersoner i at bygge på en måde, der sikrer en god effektivitet for brugeren, og som er nemme og økonomiske at vedligeholde.

De hovedområder Mercy Ships generelt har deltaget i, er:

  • Bygninger til sundhedsformål
  • Renovering af eksisterende bygninger
  • Fremskaffelse af rent vand og etablering af kloakker

Bygning og renovering til af faciliteter til sundhedsformål

Når Mercy Ships skal begynde en 10-måneders periode i et nyt land, rejser “advance” teams til landet, så snart aftalen er underskrevet. Disse teams har til opgave at forberede faciliteter til opgaverne. Typisk skal vi bruge en sengeafdeling på det lokale hospital, hvor vi indlægger og udskriver patienterne (HOPE-center). De faciliteter, vi overtager i den 10 måneders periode, vi er i landet, er meget ofte nedslidte. Sammen med lokale ingeniører, arkitekter og håndværkere foretager teamet en 100% renovering samtidig med, at de træner og underviser de lokale indenfor byggeindustrien i, hvorledes dette kan gøres på en økonomisk og effektiv måde. Når vi forlader landet, overgives de nyrenoverede bygninger til myndighederne.

Mercy Ships bygger jævnligt klinikker i modtagerlandet, som efter vort brug overlades til myndighederne eller en anden NGO, som så driver dem videre.

Rent vand og kloakering

Mercy Ships har gennem årene deltaget i mange projekter med at kloakere et område eller etablere brøndboring. Årsagen er naturligvis, at disse områder er basale for folkesundhed. Vi gør dette, når det er muligt for os at kombinere programmer. Vi gør det ofte i forbindelse med et klinikbyggeri eller renovering af en hospitalsafdeling.

Brønd i Benin