fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Frivillig på hospitalsskibene Africa Mercy & Global Mercy

Frivillig på hospitalsskibene Africa Mercy & Global Mercy

Vi har mange forskellige funktioner på hospitalsskibene Africa Mercy & Global Mercy. Måske er der brug for dig, hvis kvalifikationer og timing passer sammen.

Er du klar til at tage på dit livs eventyr?

Nyt skib, større frivillig besætning
Global Mercy er navnet på vores helt nybyggede civile hospitalsskib, der tager på sin første livsforandrende rejse mod Senegal i 2022. Global Mercy skal arbejde parallelt med Africa Mercy og har større kapacitet end det nuværende hospitalsskib. Med to skibe kan Mercy Ships give gratis operationer og lægehjælp til endnu flere mennesker i verdens fattigste lande, og der er brug for mange frivillige og ekstra mandskab for at kunne løfte opgaven.

Ledige jobs
Måske mangler vi netop dig og dine kvalifikationer? Klik her og få et et overblik over, hvilke “jobs” der er ledige nu.

Inden du påbegynder din ansøgning, så læs denne side grundigt, og du vil få svar på mange spørgsmål. Kontakt dernæst Gitte, Anna eller Milan, som er præsenteret længere nede i teksten.
Alle ombord på hospitalsskibene er frivillige, det vil sige, man arbejder ulønnet for at hjælpe verdens fattigste. Drivkraften skal være dit engagement og din interesse for frivilligt arbejde blandt verdens fattigste.

Du kan ikke komme i praktik på skibet – kun på kontoret
Alle uddannelsesstillinger på hospitalet går til de lokale og er et led i vores kapacitetsopbygningsprogram, der kommer de lande til gode, som vi gæster. Det gælder læge-, sygepleje-, fysioterapeut- og ergoterapeut-studerende. Vi tilbyder altså ingen studierelevante jobs eller kompetencegivende praktikpladser.

Tandplejer Gitte Kliver har været udsendt to gange for Mercy Ships og vejleder gerne vedrørende Mercy Ships tandbehandlingsprogram, som er en landbaseret projekt sideløbende med hospitalsskibene indsats. Gitte kan også vejlede om livet om bord på skibene samt service funktioner. Gitte er tandplejer og arbejder til dagligt i Nyborg Tandpleje. Kontakt gitte.kliver@mercyships.org
Mobil: +45 2882 4382. Gitte arbejder frivilligt for Mercy Ships, så der vil være en vis ekspeditionstid.

 

 

 

 

Sygeplejerske Anna Marie Holst Pahus har selv været ombord som frivillig og kan svare på spørgsmål vedrørende alt sundhedsfagligt samt ikke-tekniske funktioner. Du kan kontakte Anna på telefon: +45 28136975 eller på hendes mailadresse: anna.pahus@mercyships.org. Husk at lægge dit telefonnummer, så Anna kan ringe dig op. En samtale er ofte mere afklarende end en lang korrespondance. Anna arbejder frivilligt for Mercy Ships, så der vil være en vis ekspeditionstid.

 

 

 

 

 

 

Overstyrmand Milan Falsing har i flere omgange selv været frivillig ombord og kan svare på spørgsmål vedrørende den maritime del af arbejdet samt alle tekniske støttefunktioner og sikkerhed. Da Milan i perioder sejler, er det nemmest at maile til ham på: milo.falsing@mercyships.org eller ringe på telefon: +45 28303122. Husk at lægge dit telefonnummer, så Milan kan ringe dig op. En samtale er ofte mere afklarende end en lang korrespondance. Milan arbejder frivilligt for Mercy Ships, så der vil være en vis ekspeditionstid.

 

 

 

 

 

 

 

Hvor kan du læse mere?
Det er altid en god idé at tale med Milan, Gitte eller Anna, inden du går i gang med den egentlige ansøgningsprocedure, som er relativ omfattende.