fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Vi hjælper med at genopbygge Afrika

5-års cyklus for de lande, vi arbejder i, hvor der er flere landbaserede programmer for at få en større effekt af vores arbejde.

 

 • Fase 1 Behovsvurdering og planlægning af samarbejdet
  Mercy Ships lytter, bygger relationer til og samarbejder med præsidentkontoret, sundhedsministeriet, andre ministerier og andre NGO’er i de lande, vi betjener.
  Samarbejdet går begge veje og danner grundlag for, at der kan underskrives en protokol, som bl.a. sikrer, at vi arbejder indenfor verdenssundhedsorganisationens (WHOs) mål.
  Der foretages endvidere en analyse af det lokale sundhedssystem for at finde ud af, hvor Mercy Ships kapacitet gør mest gavn.

  Vores team undersøger f.eks. den kirurgiske kapacitet, som landet har. Også havneløb og sikkerhedssituationen vurderes. Endelig forberedes skibets ankomst i detaljer, således at opholdet bliver så optimalt som muligt.

 • Fase 2. Skibet ligger ved kaj
  I 10 måneder ligger Mercy Ships til kaj i værtsnationens havn. Her tilbydes gratis kirurgi og tandpleje til tusindvis af mennesker, samt uddannelse og mentorforløb til det lokale sundhedspersonale.

  Mercy Ships renoverer i et vist omfang også sundhedsfaciliteter.
  Mercy Ships underviser ligeledes i bæredygtigt landbrug med det formål, at der dyrkes ernæringsrige råvarer, som kan forbygge mangelsygdomme.

 • Fase 3. Træning og støtte
  Efter at skibet er sejlet videre, vender Mercy Ships rådgivere tilbage for at forstå de udfordringer, som det lokale sundhedspersonale måtte stå overfor.

  Mercy Ships tilbyder kursisterne yderligere instruktion og opmuntring til arbejdet. Ved efterfølgende besøg evalueres effekten af vores kursusprogrammer for at se, om indsatsen giver vedvarende forbedring hos de involverede samarbejdspartnere. Evalueringen medvirker til at målrette kommende kurser.

Læs om, hvordan Mercy Ships når verdensmålene