fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling

Mercy Ships Danmark indkalder til generalforsamling d. 21. april 2022.

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen til Mercy Ships Danmarks ordinære generalforsamling torsdag d. 21. april 2022. Bestyrelsen byder alle velkommen til at høre mere om Mercy Ships’ arbejde. Det er dog kun medlemmer af Mercy Club, der har stemmeret på dagen.

HVORNÅR

Torsdag d. 21. april 2022 kl. 19.00-21.30 hos Danske Rederier, Amaliegade 33, 1256 København

HVEM

Der er adgang for alle, men det er kun medlemmer af Mercy Club, som har stemmeret. Er du i tvivl, om du har betalt dit kontingent det seneste år, kan du kontakte Ulla Holst på ulla.holst@mercyships.org eller på telefon 5162 9421 mellem kl. 10-15.
Er du ikke medlem af Mercy Club, kan du melde dig ind her.

HVAD

Dagsordenen er i følge vedtægterne denne:

  1. Valg af ordstyrer og referent
  2. Beretning for 2021
  3. Fremlæggelse af regnskab for 2021 til godkendelse
  4. Fremlæggelse af budget for 2022 til godkendelse
  5. Behandling af indkomne forslag (Forslag skal fremsendes til vibeke.haugeforrisdahl@mercyships.org senest 1. april 2022)
  6. Valg til bestyrelsen, valg af revisor
  7. Eventuelt.
Desuden vil bestyrelsen fortælle lidt om vores fælles tur til Rotterdam og det nye hospitalsskib Global Mercy. Få del i oplevelsen, når vi inviterer deltagerne med om bord på skibet på en virtuel rundvisning.
Frist for indsendelse af forslag til dagsorden er senest 1. april 2022. Endelig dagsorden og årsberetning uddeles på mødet. Materialet sendes til tilmeldte på mail inden da.

TILMELDING

Send os en mail på msdk@mercyships.org senest 15. april, hvis du vil være med. Vi håber på at se dig!Tak for din støtte til Mercy Ships Danmarks arbejde for at bringe håb og helbredelse til mennesker, der ellers ikke får hjælp.