fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
 • Awa har modtaget en livsforvandlende operation

  Vil du hjælpe flere som Awa? Klik her
 • Kadidja fik en ny chance i livet

  4-årige Kadidja er blevet reddet fra et liv i udstødelse - hun kan nu grine, lege og spise som andre børn.

  Vil du hjælpe? Klik her!
 • Bliv medlem af Mercy Club

  Dit kontingent er vigtigt. Som medlem giver du foreningen styrke og folkelig opbakning

  Klik her!
 • Historier om håb og helbredelse

 • Frivillig indsats skaber forandring

  Støt arbejdet

Isabelle går selvsikkert sin nye fremtid i møde

Isabelle havde en drøm om en dag at kunne gå som andre børn. Hun var blevet født med begge fødder alvorligt misdannede og forvredne, så hun havde lært at gå på oversiden af sine fødder.

Som offer for grufulde drillerier løftede 10-årige Isabelle nødigt blikket, når hun slæbte sig af sted.

Så en dag besøgte et screeninghold fra Caribbean Mercy Isabelles landsby. Efter at have undersøgt hendes dobbelte klumpfod, forklarede lægerne hendes familie, hvordan hendes medfødte lidelse kunne behandles. Isabelles håb for helbredelse var sejlet ind med Mercy Ships.

Ortopædkirurg, Dr. Tim Browne havde forladt sin praksis to år tidligere for at arbejde fuld tid som frivillig hos Mercy Ships. Han havde stor erfaring med ortopædkirurgi og havde tilføjet en operationsteknik, der ikke tidligere havde været mulig at gennemføre på skibet.

”Da jeg mødte Isabelle, følte jeg med hende,” fortæller Dr Tim. ”Jeg vidste, at jeg kunne hjælpe til med at få smilet tilbage i hendes øjne ved at operere hendes fødder.”

Dr. Tim arbejdede i mange timer sammen med de lokale kirurger i operationsstuen på det nærmeste hospital. De korrigerede og drejede Isabelles fødder, så de vendte rigtigt, så hun for første gang kunne gå normalt og have sko på som andre små piger.

På et opfølgende besøg i 2000 var Isabelle i stand til at gå og have sko på præcis ligesom de øvrige landsbypiger. Hun gik selvsikkert sin nye fremtid i møde.

Isabelle mødte Mercy Ships i El Salvador i 1999 

Du kan støtte Mercy Ships arbejde og give håb og helbredelse til mennesker som Isabelle.
Klik her for at støtte.