fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
 • Awa har modtaget en livsforvandlende operation

  Vil du hjælpe flere som Awa? Klik her
 • Kadidja fik en ny chance i livet

  4-årige Kadidja er blevet reddet fra et liv i udstødelse - hun kan nu grine, lege og spise som andre børn.

  Vil du hjælpe? Klik her!
 • Bliv medlem af Mercy Club

  Dit kontingent er vigtigt. Som medlem giver du foreningen styrke og folkelig opbakning

  Klik her!
 • Historier om håb og helbredelse

 • Frivillig indsats skaber forandring

  Støt arbejdet

Jimmy kom på fode igen

Der var gået infektion i Jimmys brandsår, da Mercy Ships mødte ham på Madagaskar i 2015. Som ung var han blevet forbrændt, og sårene var aldrig blevet ordentlig behandlet. Den manglende behandling havde ført til, at giftstoffer havde spredt sig i Jimmys krop, og han led forfærdeligt.

Sygeplejerske Vivien mødte Jimmy første gang, hun gik stuegang, kort tid efter han blev indlagt på hospitalsskibet.

“Jimmys ben var blevet amputeret dagen for inden. Han var kun 28 år – blot et par år yngre end mig. Jeg forventede at se en nedslået ung mand, men i stedet mødte jeg det største og mest smittende smil. Han blev ved med at takke os, fordi vi havde hjulpet ham.”

Amputationen af Jimmy’s ben blev afslutningen på mange smertefulde år.

“Jeg elskede hans positive holdning,” reflekterer Vivien. ”Selv efter alt det, han havde været igennem, udstrålede han kærlighed. Det blev til mange knus, masser af latter og snak i løbet af de måneder, han var indlagt.”

Da Jimmy var helet efter operationen, arbejdede Mercy Ships’ rehabiliteringshold og ingeniørafdeling sammen om at fremstille en protese til ham. ”Nu havde han en chance for at få et normalt liv, og han var utrolig begejstret over muligheden for at få et job.”

Jimmy mødte Mercy Ships på Madagaskar i 2015.