fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Kom med ombord - vi mangler hjælp fra frivillige hos Mercy Ships Danmark

Kom med ombord - vi mangler hjælp fra frivillige hos Mercy Ships Danmark

Mercy Ships bliver heldigvis mere og mere kendt i Danmark. Det betyder, at vi har brug for forstærkning på kontoret i Rødovre.

Brænder du for at gøre en forskel? Vil du have erfaring med at arbejde i en NGO? Og har du tid og lyst til at arbejde som frivillig en halv arbejdsdag om ugen? Vi har brug for dig, hvis du kan hjælpe med én eller flere af disse opgaver:

Kontorarbejde:

Er du fortrolig med pc-arbejde og vant til at arbejde med data? Vil du for eksempel tage dig af adresseændringer og returpost samt besvarelse af e-mails? Det ville også være skønt, hvis du ikke er bleg for at give en hånd med pakning af breve og eventuelt tage en tur på posthuset!

Praktisk hjælp:

Vi har også brug for hjælp til lettere rengøring en gang ugentligt på kontoret, pakning af breve og en tur på posthuset. Og til arkivering og oprydning efter behov samt indkøb i forbindelse med møder og arrangementer.

Hvis opgaverne – eller nogle af dem – lyder som noget for dig, så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning! Send en mail med en par ord om dig selv, dine interesser og kompetencer. Og skriv også gerne, hvor meget tid du kan give til Mercy Ships. Skriv til msdk@mercyships.org

Du bliver en del af et team med søde og rare mennesker, der brænder for at gøre en forskel for verdens fattigste befolkning.

Læs også om, hvordan du kan blive frivillig ombord på skibene her.