fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Kom om bord på Global Mercy i Rotterdam

Kom om bord på Global Mercy i Rotterdam

Vores nye skib Global Mercy kommer til Rotterdam, og du er inviteret til at se det! Det er muligt at booke en rundvisning enten fysisk eller virtuelt i perioden den 26. februar -14. marts. Interessen er stor - så tøv ikke med at undersøge dine muligheder, hvis du vil have en unik oplevelse.

Kom med om bord – enten fysisk eller virtuelt
Du har nu mulighed for at få 1 times gratis rundvisning på Global Mercy enten foran skærmen derhjemme – eller på selve skibet.

Tilmeld dig her:

Begge arrangementer udbydes fra d. 28/2-12/3 2022.

Fysiske events i Rotterdam skal bookes på dato og tidspunkt. Virtuelt kan du tilmelde dig en rundvisning og/eller en række events med fagligt indhold og gudstjenester, som man er velkommen til at deltage i. Alt kræver tilmelding via ovenstående links.

Hvis du vil ombord på Global Mercy
Selv om det fremgår på globalmercy.org, vil vi gerne understrege, at selve landgangsbroen er ret stejl, så det kræver en vis kondition at komme ombord. Al rundvisning foregår i udgangspunktet på engelsk.

Hvis du gerne vil om bord i Rotterdam, skal du først sikre dig, at der er plads på det event, som du ønsker at deltage i og tilmelde dig (det er naturligvis muligt efterfølgende at afmelde sig). Dernæst kan du booke transport og hotel.

De fleste praktiske spørgsmål besvares her: https://globalmercy.org/visit-guidelines/ 

Rejsehåndbog og corona-restriktioner
Global Mercy underlægger sig de hollandske myndigheders retningslinjer. Det gælder også krav om vaccine og test. Informationer om de hollandske myndigheders krav for ind- og udrejse findes her:
https://reizentijdenscorona.rijksoverheid.nl/en.
Siden opdateres løbende og tilpasses de enkelte landes status. Ved indrejse i Holland skal du medbringe en udfyldt Sundhedstest:

Vi har samlet en del praktiske informationer om fly, tog, hoteller med videre i denne danske Håndbog, som er god at læse både før og efter tilmelding.

Hvad skal du gøre, når du tilmelder dig?
Du skal registrere med dit fulde navn, som det står i dit pas, dit pasnummer, telefon og mail. Hver enkel person skal tilmeldes. Vær opmærksom på hvor mange ledige pladser, der er på eventet, inden du begynder tilmelding.

Korrespondance og evt. ønske om ændringer i booking (kan ske op til fire dage før) foregår alene mellem dig og Global Mercy i henhold til den bekræftelsesmail, som du modtager. Vær opmærksom på, at din bekræftelse kan komme til din spamfilter. Du skal fremvise din bekræftelsesmail, som “billet” ved skibet.

Transport og overnatning
Al booking af transport og overnatning sker for egen regning og på eget ansvar.

Fællesskab og netværk
Send gerne en besked til os på msdk@mercyships.org, så vi ved hvor mange, der tager afsted – og hvornår. Vi vil forsøge at skabe mødesteder for danskere.

Vi håber at se dig om bord på verdens største civile hospitalsskib!

Venlig hilsen

Mercy Ships Danmark