fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Lille skole indsamler stort beløb til Mercy Ships

Lille skole indsamler stort beløb til Mercy Ships

Filipskolen i København har afholdt deres årlige sponsorløb og givet en flot donation på 61.250 kr. til fordel for arbejdet i Mercy Ships.

Hvert år afholder Filipskolen på Amager i København et sponsorløb, og i år var det besluttet, at indsamlingen skulle støtte arbejdet i Mercy Ships. Mange elever løb langt for Mercy Ships, og sponsorløbet indbragte intet mindre end 61.250 kr., som går til at bringe livsforvandlende lægehjælp til mennesker i Vestafrika.

Elevernes gode hjerte løb af med dem
Skoleeleverne havde bundet sig til at løbe en minimumsdistance og fundet gavmilde donorer fra deres egne netværk, som sponsorerede et beløb for hver strækning, eleverne løb. Man må sige, at børnenes gode hjerte løb af med dem – og resultatet var imponerende: Der blev ialt indsamlet 61.250 kr. Beløbet går til at støtte indsatsen i Mercy Ships med at give gratis lægehjælp og operation til nogle af verdens fattigste, som ikke ellers har adgang til sundhedshjælp og behandling.

Overrækkelse af flot donation
Som optakt til sponsorløbet havde eleverne besøg af Anna Pahus fra bestyrelsen i Mercy Ships Danmark. Anna fortalte om arbejdet i Mercy Ships og viste billeder fra hospitalsskibet. “Det var en rigtig dejlig oplevelse at møde eleverne og deres lærere. De var meget fokuserede, skrålede Kim Larsens sang “Jutlandia” for fuld hals og tog virkeligt emnet til sig,” fortæller Anna. Nu kunne hun vende tilbage til Filipskolen for ved en morgensamling at modtage den flotte donation.

En lille skole gør en forskel i den store verden
“Disse penge kommer til en gøre en kæmpe forskel i menneskers liv. Vi er stolte af, at vi som en lille skole i Danmark kan være med til at gøre en forskel ude i den store verden,” skriver Filipskolen på sin facebookside.

Fra Mercy Ships skal der lyde en varm tak til elever og lærere på Filipskolen for den imponerende indsats og indsamling, som styrker arbejdet i Mercy Ships.