fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Mafoudiyas mirakel

Mafoudiyas mirakel

Da Mafoudiya blev født, glædede Mabinty sig over datterens strålende øjne. Men samtidig var Mabinty fuld af bekymring. Datteren var født med læbe-ganespalte, og familien havde ikke adgang til operation og lægehjælp.

”Dæmon!” råbte de andre børn efter Mafoudiya. Som toårig begyndte den lille pige at forstå, at folk talte grimt om hende, og hun spurgte sin mor: ”Hvad er der galt med min mund?”

Vi kan alle forestille os, hvordan det smertede moren Mabinty, at de andre børn drillede hendes datter – uden at hun kunne stille noget op overfor det. Hun frygtede, at Mafoudiya gik en fremtid i møde med udstødelse og afvisning på grund af sin læbe-ganespalte. Den bekymrede mor havde intet andet valg end at bede om et mirakel.

Da Mabinty hørte, at hospitalsskibet Africa Mercy kom til Guinea, vidste hun, at det var den eneste chance for at få hjælp. Hun tog på en lang rejse sammen med Mafoudiya fra deres landsby til hovedstaden Conakry. Mor og datter stillede sig i patientkøen og ventede på, at Mafoudiya kunne blive tilset af de frivillige fra Mercy Ships.

Mafoudiya fik sit mirakel. Hun fik den gratis læbe-ganespalteoperation, hun havde brug for. Efter operationen på hospitalsskibet strålede den lille piges øjne mere end nogensinde før, og Mabinty delte sin datters glæde: ”Vi er så taknemmelige!”

Se videoen om Mafoudiyas mirakel her:

 

PS. Mafoudiya var én ud af kun seks patienter, der fik en læbe-ganespalteoperation på Africa Mercy i de ti måneder, hospitalsskibet har ligget for anker ud for Guineas kyst. Men hvorfor var der så få læbe-ganespaltepatienter, da Mercy Ships denne gang vendte tilbage til Guinea? Læs mere her