fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Mercy Ships Danmark indkalder til generalforsamling

Mercy Ships Danmark indkalder til generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling onsdag den 21. april kl. 19.30 – 22.00. Mødet bliver afholdt online.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Mercy Ships Danmarks ordinære generalforsamling onsdag den 21. april 2021. Bestyrelsen byder alle velkommen til at høre mere om Mercy Ships’ arbejde. Det er dog kun medlemmer af Mercy Club, der har stemmeret på dagen.

HVORNÅR
Onsdag 21. april 2021, kl. 19.30 – 22.00. Da vi efterlever alle tiltag ift. coronavirus og forsamlinger, bliver generalforsamlingen i år afviklet således, at kun bestyrelsen er fysisk til stede på dagen. Det gør vi for at begrænse fysisk fremmøde og dermed risiko for smitte med coronavirus. Alle andre er velkomne til at deltage i generalforsamlingen online.

HVEM
Der er adgang for alle, men det er kun medlemmer af Mercy Club, som har stemmeret. Er du i tvivl, om du har betalt dit kontingent det seneste år, kan du kontakte Ulla Holst på ulla.holst@mercyships.org eller på telefon 5162 9421, mellem kl. 10-15.

Er du ikke medlem af Mercy Club, kan du melde dig ind her.

HVAD
Dagsordenen er i følge vedtægterne denne:
1) Valg af ordstyrer og referent
2) Beretning for 2020
3) Fremlæggelse af regnskab for 2020 til godkendelse
4) Fremlæggelse af budget for 2021 til godkendelse
5) Behandling af indkomne forslag.
Forslag skal fremsendes til christian.sophusehlers@mercyships.org senest 1. april 2021
6) Valg til bestyrelsen, valg af revisor
7) Eventuelt

Frist for indsendelse af forslag til dagsorden er senest 1. april 2021. Endelig dagsorden og årsberetning uddeles på mødet. Materialet og link til onlinedeltagelse sendes til tilmeldte på mail inden da.
Vi bruger Microsoft Teams til at afvikle online.

TILMELDING
Send os en mail på msdk@mercyships.org senest 14. april, hvis du vil være med. Vi håber på at se dig!

Tak for din støtte til Mercy Ships Danmarks arbejde for at bringe håb og helbredelse til mennesker, der ellers ikke får hjælp.