fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Mercy Ships i ny dokumentarserie

Mercy Ships i ny dokumentarserie

Et australsk tv-hold har været om bord på hospitalsskibet Africa Mercy. Det er der kommet hele otte forskellige afsnit ud af. Programmerne kan alene ses på kanalen "NAT GEO People"

NAT GEO People er en af National Geographics kanaler, som kan ses på følgende af YouSee’s tv-pakker: TV-basis, Mellem og Stor – samt på VIASAT’s Mellem-pakke og Total-pakke.

Første afsnit sendes nu på mandag den 27. marts, kl. 21:00 og genudsendes på samme kanal søndag den 2. april. kl. 20:00. Serien fortsætter i otte uger på samme ugedage og klokkeslet.
Programmet kan ikke ses på nettet eller på andre kanaler, så skynd dig at invitere dig selv på aftenkaffe hos nogle, der har adgang til NAT GEO People. Eller omvendt, hvis du kan se serien, så inviter gæster.
Mercy Ships Danmark sender løbende informationer ud om serien på mail, hjemmeside og Facebook de kommende måneder.
Det første afsnit viser, hvordan hospitalsskibet ankommer til havnebyen i Contonou i Benin. De frivillige læger begynder at screene patienterne. Operationerne planlægges og de første patienter kommer i behandling. Holdet oplever voksende uro blandt de ​​tusindvis af mennesker, der står i kø. Det er et spørgsmål om liv eller død for mange. Mød blandt andre Julien, som er i fare for at blive kvalt på grund af en enorm tumor i ansigtet.
Du kan også læse mere om programmerne på NAT GEO People