fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Mercy Ships søger deltids-fundraiser med sans for økonomi

Mercy Ships søger deltids-fundraiser med sans for økonomi

Foreningen Mercy Ships Danmark søger en deltids fundraisingmedarbejder til at udvikle og fastholde vores relation til danske private og erhvervsejede fonde samt have ansvar for organisationens bogføring. Du får en vigtig rolle i vores arbejde med at tilbyde gratis livsforvandlende lægehjælp via vores hospitalsskibe i Afrika.

Foreningen er kommet flot igennem de første opstartsår og er nu klar til at tage de næste skridt – især inden for fundraising, hvor vi ser flere muligheder, når det gælder fonde. Du vil blive del af et lille team med fire ansatte og en række dedikerede frivillige, der lægger hjerteblod i arbejdet for Mercy Ships.

Det du skal lykkes med
Mercy Ships har i dag mere end en 1/3 af vores indtægter fra danske fonde. Det bliver derfor vigtigt at vedligeholde vores gode relation til disse fonde samt at kontakte nye fonde. Vi har for nylig fået lavet en analyse og har relevante fonde, som venter på at blive søgt. Du skal vækste vores arbejde med fonde i de kommende år både i ansøgningsprocessen med projektbeskrivelse og match med fondens fundats samt status og afrapportering. Du kommer til at samarbejde med vores globale økonomi- og programkontor. Derudover kommer du til at sidde med vores bogføring i organisationen som en del af dit arbejdsområde. 

Din personlige profil
Vi ser dig som en teamplayer med øje for fundraising, projektkoordinering og økonomi. Du har sans for formidling både på de store linjer og i detaljen. Du har en etisk indstilling, når det gælder fundraising. Hvis du derudover er hurtig til at omsætte viden til handling, overholde deadlines, oversætte dokumenter fra engelsk til dansk og kan trives i en varieret hverdag og samarbejde med globale partnere, glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Din faglige værktøjskasse: 

  • Fundraising-vinkel på kommunikation og netværk i form af salg og opfølgning
  • Datadrevet tilgang til og gerne erfaring med databaser og CRM-systemer, f.eks. CollectAZog e-conomic
  • Erfaring med bogføring herunder løn, betaling og afsendelse af fakturaer samt afstemning
  • Flydende dansk og engelsk på businessniveau

Vores sekretariat ligger på Fjeldhammervej 15 i Rødovre. Det er en deltidsstilling på 25 timer, og arbejdstiden vil som udgangspunkt ligge imellem 9-16.30 med flekstid.

Vi modtager også ansøgninger, hvis du måske kun er interesseret i en af de to hovedopgaver: 1.) fundraising blandt fonde, 2.) bogføring. Der vil være overdragelse af opgaven fra ansatte i organisationen. Send os dit målrettede CV og en motiveret ansøgning med dit bud på, hvordan du kan bidrage til vores fundraising blandt fonde og/eller økonomihåndtering.  Ønsker du at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte: Generalsekretær: Vibeke Hauge Førrisdahl telefon: 51 62 94 21. Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Ansøgningsfristen 20. april og bedes sendt til msdk@mercyships.org med ”Ansøgning” i emnefeltet.

Hvem er vi? 
Mercy Ships ejer og driver verdens to største ikke-statslige hospitalsskibe. Organisationen er baseret på de kristne værdier med næstekærligheden som kompas, og vi tilbyder lægehjælp og operationer, som er gratis både for patienten og nationen. Mercy Ships arbejder overvejende i Vestafrika og behandler uden stillingtagen til etnicitet, køn og religion. Vi tror på, at hvert enkelt menneske er værdifuldt, og alle vi kan hjælpe, er velkomne om bord – fordi alle syge fortjener lægehjælp. Læs mere på:  www.mercyships.dk