fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Ny virksomhedspartner: Global Fuel Supply

Ny virksomhedspartner: Global Fuel Supply

Vi er så glade for at kunne fortælle, at Global Fuel Supply har indgået et PartnerShip med Mercy Ships Danmark!

Vi har indgået et partnerskab med Global Fuel Supply, og vi er meget glade!

Til årets Royal Run valgte Global Fuel Supply at bære Mercy Ships logoer på deres t-shirts. Vibeke Hauge Førrisdahl, der er generalsekretær for Mercy Ships Danmark, takker for støtten og synligheden ved Royal Run:

“Det er en sjov aktivitet, der er med til at sætte fokus på Mercy Ships. Det er netop partnerskaber og støtte som denne, der gøres vores arbejde muligt”.

Bijan Shahbaz, CEO ved Global Fuel Supply, tilføjer:

”Mercy Ships er den her fantastiske historie om velgørenhed og næstekærlighed og viser os alt det gode, som vi mennesker kan opnå, når vi samarbejder. Det er en humanitær sag, der er meget unik og med et uundværligt bidrag til at hjælpe mennesker i nød. Vi var ikke ét sekund i tvivl om, at dette er en sag, vi vil støtte og skabe opmærksomhed omkring,” fortæller han.

Halvdelen af ​​verdens befolkning har ikke adgang til basal sundhedspleje. Det betyder, at 5 milliarder mennesker på verdensplan ikke har adgang eller råd til sikker operation. Med Mercy Ships er du som virksomhed med til at give gratis lægehjælp og operationer til mennesker i primært Vestafrika. Vores håb og den fælles indsats gør, at vi hele tiden når længere for at sikre alles sundhed og velvære.

Vil du vide mere om vores virksomhedssamarbejder? Klik her!
Du kan også se alle vores samarbejdspartnere her.