fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
 • Frivillig indsats skaber forandring

  Støt arbejdet
 • Skibet er ladet med

  håb og fremtid

  Den gamle togfærge

  giver nyt liv

 • Fyrre forvandlede liv,
  fyrre år med Mercy Ships

  Læs mere
 • Fyrre forvandlede liv

Når en operation ikke er nok

Patrick’s enorme svulst startede som en lille bule på hans kind, da han var barn. Han blev latterliggjort og afvist, indtil han som en ung mand i 1993 rejste til Mercy Ships hospitalsskib.

Svulsten var den største kirurgerne indtil da have opereret – de fjernede den, men hans underkæbe have taget skade af svulsten, og derfor skulle Patrick opereres igen.

Han gik fra borde med et aftalekort i hånden – klar til næste gang hospitalsskibet kom på besøg.

Så udbrød der borgerkrig i Sierra Leone. Rebeller holdt nationen som gidsel og forårsagede ødelæggelse i 10 lange år.

Da hospitalsskibet Anastasisendelig fik mulighed til at returnere til Freetown i 2001 var Patrick blevet gift og var nu far til 3 børn. Han havde mange historier at fortælle – om den forfærdelige tid og om, hvordan Gud havde passet på ham og hans familie gennem det mareridt, det havde været. Lægerne opererede igen og afsluttede rekonstruktion af Patrick’s ansigt.

I 2004 vendte Patrick tilbage til Mercy Ships – denne gang for at arbejde som tolk og hjælpe andre patienter, som ventede på operation, der ville forandre deres liv.

Et tidligere besætningsmedlem – Christine – fortalte i 2018, at Patrick nu er blevet præst i Freetown. Christine hørte ham prædike for et par måneder siden og sagde: ”Patrick’s kæbe virker rigtig godt!”

Patrick mødte mercy Ships for første gang i Sierra Leone, 1993

Læs flere historier her
Du kan støtte indsatsen her på siden øverst til højre.