fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Ny virksomhedspartner: VIKING Life-Saving Equipment er med ombord

Ny virksomhedspartner: VIKING Life-Saving Equipment er med ombord

Fem milliarder mennesker på verdensplan har ikke adgang eller råd til sikre operationer og sundhedspleje. Et nyt samarbejde med VIKING betyder, at Mercy Ships vil kunne hjælpe endnu flere mennesker i nød.

Mercy Ships kan med stor taknemmelighed meddele, at organisationen har fået den danske virksomhed VIKING Life-Saving Equipment med ombord. VIKING skal nemlig udskifte redningsflåderne på den gamle storebæltsfærge, Africa Mercy, og medvirker dermed til at sikre, at skibet også i fremtiden lever op til de højeste standarder inden for sikkerhed.

Lige siden grundlæggelsen i 1960 har VIKINGs redningsflåder og øvrige sikkerhedsløsninger bidraget til at skabe tryghed og til at redde mennesker i livstruende situationer på havet.

“VIKING har som hjertesag at beskytte og redde liv over hele verden, og det spiller perfekt sammen med Mercy Ships’ mission,” fortæller administrerende direktør Henrik Uhd Christensen fra VIKING. “Derfor er det på mange måder et både oplagt og meningsfuldt samarbejde med Mercy Ships med masser af synergi.”

Også Mercy Ships Danmarks generalsekretær, Vibeke Hauge Førrisdahl, glæder sig over partnerskabet:

“Det er fantastisk for Mercy Ships med den massive støtte, vi modtager fra VIKING, da sikkerhed til søs er en forudsætning for hele vores virke, og sikrer at vores udsendte volontører og lokale patienter føler sig trygge ombord på vores hospitalsskibe. At VIKING har valgt at støtte Mercy Ships betyder, at flere midler kan gå ubeskåret til dét, der er Mercy Ships’ primære opgave, nemlig at sikre operationer og forbedret sundhedspleje til nogle af verdens allermest udsatte.”

Jens Segers tjekker redningsbådene, der forhåbentlig aldrig bliver brugt, men altid skal stå klar. Takket være frivillige som Jens kan besætningen være sikker på, at skibets sikkerhedsudstyr fungerer og er klar til at tage af sted i en nødsituation.

Volontør Jens Segers tjekker her redningsbådene, der forhåbentlig aldrig bliver brugt, men altid skal stå klar. 

Løfter FN’s Verdensmål

Når man vælger at indgå partnerskab med Mercy Ships, er man med til særligt at løfte FN’s Verdensmål 3. ”Sundhed og trivsel” og 4. ”Kvalitetsuddannelse”. Mercy Ships arbejder derudover også med Verdensmål 1. ”Afskaf fattigdom”, 2. “Stop sult” og 17. ”Partnerskaber for handling”.

Henrik Uhd Christensen fra VIKING fortæller:

“Vi er stolte af at kunne støtte Mercy Ships’ betydningsfulde arbejde med blandt andet at bringe sikker kirurgi til børn og voksne, der ellers ikke har adgang og råd hertil. Sammen løfter vi de af FN’s Verdensmål, der handler om menneskers overlevelse og sundhed. For os handler det om at spille på alle tangenter for at sikre en retfærdig og bæredygtig verden for alle.”

I forbindelse med udskiftningen af redningsflåderne på Africa Mercy udkommer en reportage om VIKINGs møde med Mercy Ships’ patienter og danske volontører ombord på skibet næste år.

Ønsker du som virksomhed at høre mere om partnerskabsmulighederne, så tag fat i Katrine Chemnitz Henriksen, partnerskabsmedarbejder Mercy Ships Danmark. Læs mere her.