fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Nyt bestyrelsesmedlem hos Mercy Ships Danmark

Nyt bestyrelsesmedlem hos Mercy Ships Danmark

Chefanalytiker Lau Svenssen, som mange kender fra TV og "Millionærklubben" i Radio24syv, er tiltrådt som medlem af bestyrelsen i Mercy Ships Danmark.

Lau Svenssen er uddannet cand. polit og er en af de primære personer bag selskabet Aktieinfo. Selv om det ikke er aktier, Mercy Ships handler med, byder bestyrelsen Lau Svenssens analytiske kompetencer velkommen om bord. Lau Svenssen har et omfattende kendskab til dansk erhvervsliv – inklusiv de maritime virksomheder. Det er blandt andet bestyrelsens ansvar, at der er fremdrift i foreningens relationer til erhvervslivet og i vores økonomi således, at Mercy Ships arbejde i de vestafrikanske lande har størst mulig effekt. Den øvrige bestyrelse glæder sig til, at Lau Svenssen vil bidrage med sin store indsigt på disse områder.

På verdensplan er 5 milliarder mennesker uden adgang til sikker og økonomisk overkommelig behandling, når de har behov for det. Mercy Ships giver – ved hjælp af frivillig indsats på hospitalsskibet Africa Mercy – gratis operationer og tandlægehjælp til omkring 11.000 mennesker årligt. ”Det tal må gerne stige, når vi ser på de store behov, der er”, siger Lau Svenssen.

Lau Svennsen er vokset op i Græsted, gift med cand. pharm. Eva Killerup Svenssen, sammen har de tre voksne børn. Lau Svenssen bor sammen med sin hustru i Hillerød, hvor de også er aktive medlemmer af Luthersk Missionsforening. Mercy Ships kristne fundament matcher derfor rigtig godt med Lau Svenssens egne holdninger og værdigrundlag.

Mercy Ships byder Lau Svenssen hjertelig velkommen i foreningens ledelse.

Bestyrelsen består således af:
CEO Jens-Erik Engelbrecht, bestyrelsesformand
Chefanalytiker Lau Svenssen, Aktieinfo
Adm. direktør Hans Otto Kristensen, HOK Marineconsult  ApS
Sygeplejerske Anna Marie Pahus, Hvidovre Hospital
Læge Preben Bredesgaard
Bestyrelsesformand Olaf Olsen, Mercy Ships Færøerne

Suppleanter:
Overstyrmand Milan Rosendahl Falsing, Norden