fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Nyt PartnerSHIP med Damgaard Company  🤝

Nyt PartnerSHIP med Damgaard Company 🤝

Mercy Ships Danmark har indgået et PartnerSHIP med Damgaard Company A/S. Partnerskabet gør det muligt at nå ud til endnu flere patienter med læge- og sundhedshjælp.

Ny virksomhedspartner
Damgaard Company A/S er blevet virksomhedspartner hos Global Mercy Danmark, og vi er naturligvis enormt taknemmelige for den støtte, vi modtager.

Takket være denne støtte kan Mercy Ships nemlig fortsætte med at synliggøre en aktiv deltagelse i arbejdet med at afhjælpe nød og bringe håb og helbredelse i den fattigste del af verden.

Christian og Damgaard A/S

»For os handler samarbejdet med Mercy Ships Danmark først og fremmest om at gøre en konkret forskel for mennesker, der ellers ikke vil have adgang til lægehjælp,« siger Lars Romedahl, CFO hos Damgaard Company, og fortsætter:​

»Gennem Mercy Ships Danmark kan vi nå ud til mennesker med alle de gratis sundhedsydelser, livsforvandlende operationer og kapacitetsopbygning, som Mercy Ships er garant for.« ​

Christian og Damgaard A/S

Partnerstøtte gør det muligt
Direktør hos Mercy Ships Danmark glæder sig over samarbejdet.

»På vegne af vores patienter er vi utroligt taknemmelige for Damgaard Companys oprigtige ønske om at hjælpe patienterne til at blive nye og stærke ressourcer for deres land og i deres lokalsamfund,« siger Christian Sophus Ehlers, direktør hos Mercy Ships Danmark.

»Vi er enormt stolte over at Damgaard Company på den måde viser vores mange frivillige på hospitalsskibene så stor en tillid, at vi med dette partnerskab får mulighed for at tilbyde endnu flere fattige patienter gratis operationer – og at de dermed vil få muligheden for at blive selvforsørgende og i det hele taget få et værdigt liv.«

Læs mere om vores virksomhedspartnere her.