fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Flåden - og hvorfor vi bruger skibe

Flåden - og hvorfor vi bruger skibe

For at kunne udføre vores mission og nå vores mål bruger vi skibe til arbejdet. Skibet er altid sejlklart og fungerer både som hospital og hotel.

Siden 1978 har Mercy Ships flåde arbejdet ud fra mere end 70 havneområder rundt om i verden. Frivillige fra over 50 lande har stillet deres professionelle færdigheder til rådighed for at imødekomme et hav af behov og gøre en vedvarende forskel.

Mercy Ships bruger hospitalsskibe med multinational besætning for at bringe lægehjælp i verdensklasse og langtidsvirkende, bæredygtig udvikling til nogle af verdens fattigste lande. Teams og projekter på land supplerer skibenes arbejde.

At bruge et skib medfører mange fordele. Dels kan vi være tæt på dem, vi skal hjælpe, dels er det et sikkert og godt sted at være for både patienter og vores frivillige. Vi arbejder ofte i lande, hvor vi skal være særlig opmærksomme på sikkerheden. På et skib er det nemt at justere vores faciliteter, så de passer til de opgaver, vi skal løse lokalt. Uddannelse og træning skal naturligvis kunne passe til de muligheder, der er i de enkelte lande. De behandlinger, Mercy Ships tilbyder, skal både være reproducerbare lokalt og leve op til FN’s (WHO) forskrifter. Skibe giver en fleksibilitet og mulighed for at hjælpe flere af de mange nationer, som så desperat behøver vores hjælp.

Gennem tiderne har Mercy Ships haft 4 skibe i drift. De 3 ældste er nu udfasede, og vi arbejder nu ud fra Africa Mercy, som har større kapacitet end de tre øvrige tilsammen.

Global Mercy er navnet på vores helt nybyggede civile hospitalsskib, der skal arbejde parallelt med Africa Mercy . Med de to skibe kan Mercy Ships give gratis operationer og lægehjælp til endnu flere mennesker i verdens fattigste lande.

Læs mere om vores skibe gennem tiderne:

GB

Global Mercy (foto fra 2021)

https://www.mercyships.dk/om-os/flaaden/mv-africa-mercy/

Africa Mercy (pt. eneste skib i drift)

https://www.mercyships.dk/om-os/flaaden/anastasis-1978-2007/

Anastasis (Lagt op)

https://www.mercyships.dk/om-os/flaaden/island-mercy/

Island Mercy (Lagt op)

https://www.mercyships.dk/om-os/flaaden/caribbean-mercy-1994-2006-lagt-op/

Caribien Mercy (Lagt op)