fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Mercy Ships danske medarbejdere

Mercy Ships Danmark har et dagligt ledelsesteam.
Arbejdet udføres i høj grad af frivillige, som bidrager med mange forskellige kompetencer. Foreningen ledes af professionelle og erfarne ledere samt en række frivillige.

Den daglige ledelse

 

Vibeke Hauge Førrisdahl, Generalsekretær (på barsel)

Vibeke har i mange år arbejdet i nødhjælps- og udviklingsorganisationen Mission Øst – senest som direktør for organisationens kontor i Købehavn. Hun er uddannet Cand. Mag. i Psykologi og Internationale Udviklingsstudier. Vibeke har stor erfaring med administration, indsamling, strategisk udvikling og kommunikation samt frivilligt engagement.

vibeke.haugeforrisdahl@mercyships.org
Mobil: +45 5130 4121

Christian Sophus Ehlers, Adm. direktør

Christian har i 15 år arbejdet i medlems- og interesseorganisationer ikke mindst hos NGO’er. Christian er navnlig interesseret i fundraising, markedsføring og kommunikation, som løfter engagementet og organisationen forretningsmæssigt.

christian.sophusehlers@mercyships.org
Mobil: + 45 2671 7884

 

Ulla Jarnvig Holst, Fundraising og Medlemsservice

Ulla har i mange år arbejdet i forskellige NGO-sammenhænge. Ulla har en baggrund inden for medie og kommunikation og har gennem årene blandt andet arbejdet med TV, ledelse, organisering, strategi, indsamlinger, mv. Ulla har ansvaret for Mercy Ships’ arbejde med donorer.

ulla.holst@mercyships.org
Mobil: +45 5162 9421

Katrine Chemnitz Henriksen, Partnerskabsmedarbejder

Katrine er uddannet politolog med en bred baggrund i det offentlige såvel som det private, og har derudover været selvstændig i mange år. Katrine arbejder med virksomhedspartnerskaber og sætter stor pris på det meningsfulde samarbejde med de forskellige virksomheder. Derudover har hun også fokus på tværsektor-partnerskaber.

katrine.henriksen@mercyships.org
Mobil: + 45 2680 9046

Anna beskåret

 

Anna Marie Holst Pahus, Rekruttering

Anna er sygeplejerske og har en meget bred faglig erfaring og har selv arbejdet på hospitalsskibet. Anna har ansvaret for at vejlede frivillige, der vil arbejde på hospitalsskibet samt medarbejdere til hotel, medie, mv. på Africa Mercy. Desværre tilbyder Mercy Ships ikke praktikforløb.

anna.pahus@mercyships.org
Mobil: +45 2813 6975

 

 

 

Milan Falsing, Rekruttering

Milan er uddannet skibsofficer. Milan har benyttet denne erfaring i flere omgange på Africa Mercy – senest som skibets kaptajn. Milan er i sin fritid frivillig brandmand og aktiv inden for dyrebeskyttelse. Milan har ansvaret for at vejlede frivillige søfolk og teknikere, som vil arbejde på Africa Mercy.

milo.falsing@mercyships.org
Mobil: +45 2830 3122

 

 

Gitte Kliver, Rekruttering

Gitte er tandplejer og arbejder til dagligt i Nyborg Tandpleje. Hun har selv været volontør om bord på Africa Mercy. Gitte hjælper med at vejlede volontører, der er interesserede i at rejse ud med Mercy Ships og som har en uddannelsesmæssig baggrund inden for tandpleje.

gitte.kliver@mercyships.org
Mobil: +45 2882 4382

Kirstine Thye Skovhøj, Kommunikation

Kirstine er uddannet journalist og formidler nyheder til pressen og via foreningens hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier.

kirstine.thyeskovhoj@mercyships.org
Mobil: + 45 2243 7700

Maria Hørslev Hansen, Studentermedhjælper

Maria læser til daglig dansk på Københavns Universitet og bruger hos os sin erfaring i forhold til sprog, medier og markedsføring. Hun arbejder b.la. med foreningens hjemmeside, nyhedsbrevet og sociale medier.

maria.hansen@mercyships.org

André Marcel Saabye, Deltidspraktikant

André læser europæisk etnologi på Københavns Universitet og er i praktik hos os til og med december. André bruger sine erfaringer fra etnologi i forhold til både formidling og kommunikation.

andre.marcelsaabye@mercyships.org