fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Mercy Ships' danske medarbejdere

Mercy Ships' danske medarbejdere

Mercy Ships Danmark har et dagligt ledelsesteam.
Arbejdet udføres i høj grad af frivillige, som bidrager med mange forskellige kompetencer. Foreningen ledes af professionelle og erfarne ledere samt en række frivillige.

Den daglige ledelse

 

Vibeke Hauge Førrisdahl, Generalsekretær

Vibeke har i mange år arbejdet i nødhjælps- og udviklingsorganisationen Mission Øst – senest som direktør for organisationens kontor i Købehavn. Hun er uddannet Cand. Mag. i Psykologi og Internationale Udviklingsstudier. Vibeke har stor erfaring med administration, indsamling, strategisk udvikling og kommunikation samt frivilligt engagement.

vibeke.haugeforrisdahl@mercyships.org
Kontoret: +45 5162 9421

Medarbejdere

 

Ulla Jarnvig Holst, Fundraising og Medlemsservice

Ulla har i mange år arbejdet i forskellige NGO-sammenhænge. Ulla har en baggrund inden for medie og kommunikation og har gennem årene blandt andet arbejdet med TV, ledelse, organisering, strategi, indsamlinger, mv. Ulla har ansvaret for Mercy Ships’ arbejde med donorer.

ulla.holst@mercyships.org
Mobil: +45 5162 9421

Katrine Chemnitz Henriksen, Partnerskabsmedarbejder

Katrine er uddannet politolog med en bred baggrund i det offentlige såvel som det private, og har derudover været selvstændig i mange år. Katrine arbejder med virksomhedspartnerskaber og sætter stor pris på det meningsfulde samarbejde med de forskellige virksomheder. Derudover har hun også fokus på tværsektor-partnerskaber.

katrine.henriksen@mercyships.org
Mobil: + 45 2680 9046

Anna beskåret

 

Anna Marie Holst Pahus, Rekruttering (frivillig)

Anna er sygeplejerske og har en meget bred faglig erfaring og har selv arbejdet på hospitalsskibet. Anna har ansvaret for at vejlede frivillige, der vil arbejde på hospitalsskibet samt medarbejdere til hotel, medie, mv. på Africa Mercy. Desværre tilbyder Mercy Ships ikke praktikforløb.

anna.pahus@mercyships.org
Mobil: +45 2813 6975

 

 

Milan Falsing, Rekruttering (frivillig)

Milan er uddannet skibsofficer. Milan har benyttet denne erfaring i flere omgange på Africa Mercy – senest som skibets kaptajn. Milan er i sin fritid frivillig brandmand og aktiv inden for dyrebeskyttelse. Milan har ansvaret for at vejlede frivillige søfolk og teknikere, som vil arbejde på Africa Mercy.

milo.falsing@mercyships.org
Mobil: +45 2830 3122

 

 

Gitte Kliver, Rekruttering (frivillig)

Gitte er tandplejer og arbejder til dagligt i Nyborg Tandpleje. Hun har selv været volontør om bord på Africa Mercy. Gitte hjælper med at vejlede volontører, der er interesserede i at rejse ud med Mercy Ships og som har en uddannelsesmæssig baggrund inden for tandpleje.

gitte.kliver@mercyships.org
Mobil: +45 2882 4382

Theresa Olesen, Fundraisingmedarbejder

Theresa uddannet cand. scient soc i internationale udviklingsstuder og perfomance design. Theresa har boet flere år i Afrika og har de seneste år haft sit eget bæredygtige rengøringsfirma. Therese sidder med ansvar for at rejse midler fra danske fonde til arbejdet.

theresa.olesen@mercyships.org

Sophie Drejet, Kommunikationsmedarbejder

Sophie er uddannet cand. mag. i litteraturvidenskab. Hun har været freelancejournalist siden hun blev færdiguddannet i 2021. Sophie sidder med foreningens hjemmeside, nyhedsbrevet og sociale medier samt håndtering af PR.

sophie.drejet@mercyships.org