fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Udtalelser

Dette er hvad nogle af verdens ledere har sagt om Mercy Ships

 

“Jeg er meget begejstret for Mercy Ships’ indsats ved at gøre en vedvarende forskel i en nødlidende verden. …Mercy Ships har forpligtet sig selv over for drømmen om en afrikansk fornyelse i deres vision om at bringe håb og helbredelse til det afrikanske kontinent. “Jeg byder Mercy Ships’ idé og opgave velkommen og beder om, at I sammen med mig vil støtte denne hjælpeorganisations enestående arbejde og bidrage til at gøre verden til et bedre sted.”
-Nelson Mandela – forhenværende præsident, Sydafrika

 

“På Honduras befolknings vegne vil vi gerne takke besætning og frivillige fra Mercy Ships for de mange bevægende øjeblikke, hvor I hjalp vores udviklingsland. Mercy Ships opgave har været et eksempel på håb, kærlighed og forpligtelse. Vi har fået et vidnesbyrd om den reneste form for medfølelse nemlig at give uden tanke på godtgørelse.”
-Mary Flake de Flores – forhenværende førstedame, Honduras

 

“I ved, jeg taler på mange, mange millioner menneskers vegne og takker jer alle for jeres begejstring, for jeres omsorg og for at give jer selv på den måde, som I gør. I er vidunderlige. Tak..”
-Desmond Tutu – ærkebiskop emeritus, Sydafrika

 

“På det liberianske folks vegne ønsker jeg at takke alle frivillige fra hele verden på hospitalsskibet. Tak for Jeres opofrelse, og den trøst I har givet til så mange fattige og nødlidende liberianere. Jeres indsats er udover medfølelse og helbredelse af de syge meget væsentlig. Den viser nemlig, at verden er en global landsby uden racemæssige og sociale grænser. Det liberianske folk er taknemlige.”
-Hendes excellence Ellen Johnson Sirleaf – præsident, Liberia

 

“Uanset om det drejer sig om medicinsk assistance, uddannelse eller træning, eller Mercy Ships ydelser indenfor kapacitetsudvidelse og uddannelse i bæredygtigt landbrug, har de dedikerede medarbejdere bragt nyt håb til utallige medmennesker rundt om i verden.”
Bill Clinton – Former President, United States of America