fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
OSK Group er ny partner

OSK Group er ny partner

Teknologivirksomheden OSK Group er ny partner hos Mercy Ships og har bl.a. leveret interiørdesigns til hospitals- og opholdsfaciliteter på Global Mercy.

Den danske teknologivirksomhed OSK Group er ny partner hos Mercy Ships, hvor de har tegnet et virksomhedsmedlemskab. OSK Group har siden 1966 leveret innovative skibsdesigns og maritime ingeniørløsninger til kunder i hele verden. Gruppen består af OSK-ShipTech, OSK-Offshore og Steen Friis Design, og til sammen udgør de et af Danmarks største maritime design- og konsulenthuse. Netop Steen Friis Design har leveret interiørdesigns til hospitals- og opholdsfaciliteter på Global Mercy (se illustration nedenfor).

”I OSK Group har det igennem en årrække været vigtigt for os at sætte vores virksomheds værdier på dagsordenen og lade dem skinne igennem i alt, hvad vi gør. Det gælder også ift. hvilke sager vi ønsker at støtte op om, og i den forbindelse er der et åbenlyst godt match med Mercy Ships. Vi kan med vores kompetencer og baggrund inden for det maritime bidrage til en god sag, som både vores medarbejdere og samarbejdspartnere kan relatere til”, siger CEO for OSK Group, Jacob Høgh Thygesen, og fortsætter:

”Det er vores arbejde på hospitalsskibet Global Mercy et fremragende eksempel på. Vi er sikre på at Global Mercy på fineste vis vil demonstrere, hvilket kæmpe aftryk de rette intentioner – bakket op af det rette ”hardware” (her i form af et flydende hospital) – kan gøre, når det bliver indsat på rette sted. OSK Group er mega stolte af på denne måde at være en lille del af en større indsats.”