fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Overvejer du at rejse ud med verdens største hospitalsskib?

Overvejer du at rejse ud med verdens største hospitalsskib?

Der kan være mange spørgsmål, der presser sig på, hvis man går og overvejer at melde sig som volontør om bord på hospitalsskibet Africa Mercy. Få svar på alle dine spørgsmål, når vi inviterer til online Q&A-aften torsdag 29. oktober kl. 19.30.

Hvem skal jeg arbejde sammen med ombord? Hvornår kan jeg komme afsted? Hvad skal jeg have af vaccinationer? Og hvad koster det at rejse ud med Mercy Ships? Spørgsmålene er af gode grunde mange, hvis man overvejer at bringe sin faglighed i spil om bord på verdens største hospitalsskib.

Derfor inviterer Mercy Ships Danmark nu til et særligt Questions & Answers-arrangement, der finder sted online torsdag 29. oktober kl. 19.30-21.

Tilmelding sker ved at sende en mail til msdk@mercyships.org.  Forud for mødet vil tilmeldte modtage et link.

Arrangementet er for alle, der er interesserede i at blive volontører på Africa Mercy – både for dig, der allerede har besluttet, at du vil afsted, og for dig, der stadig overvejer.

Det vil være muligt at møde Mercy Ships Danmarks HR-team, der består af kaptajn Milan Falsing, sygeplejerske Anna Pahus, tandplejer Gitte Kliver og generalsekretær Vibeke Hauge Førrisdahl. De vil fortælle om arbejdet om bord og svare på spørgsmål.