fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Partnerskab med Danske Maritime

Partnerskab med Danske Maritime

Vi byder Danske Maritime velkommen som ny partner! Danske Maritime er brancheorganisation for danske leverandører af maritimt udstyr og skibe 🚢

Vi glæder os over at kunne byde Danske Maritime velkommen som ny partner.

Samarbejdet med brancheorganisationen skal gerne munde ud i endnu flere maritime partnerskaber fremadrettet, fortæller Christian Sophus Ehlers, direktør hos Mercy Ships Danmark.

»Vi er meget taknemmelige for den opbakning til vores arbejde, som samarbejdet med Danske Maritime er udtryk for. Det er frivillige læger, kirurger, navigatører, maskinmestre, køkkenmedhjælpere og mange andre faggrupper, der bemander vores hospitalsskibe og sågar selv betaler for deres ophold ombord. Samarbejdet med Danske Maritime er en vigtig anerkendelse af deres store indsats med at afhjælpe nød og bringe håb og helbredelse i den fattigste del af verden« siger Christian Sophus Ehlers.

Patient på broen

Flere af Danske Maritimes medlemmer bakker ligeledes op om os. MAN Energy Solutions, C.C. Jensen, OSK Group og DESMI bidrager alle til arbejdet gennem partnerskaber og ved at sponsorere produkter til skibene, og med vores nye og topmoderne skib Global Mercy kan vi inden længe skrue op for vores aktiviteter.

Men arbejdet fortsætter også på det ældste hospitalsskib Africa Mercy, der har en helt særlig forbindelse til Danmark. Skibet er nemlig den tidligere storebæltsfærge Dronning Ingrid, som blev bygget på et dansk værft, og som altså en årrække senere fik helt nyt liv som hospitalsskib.

Dronning Ingrid

Foto: Mogens Nørregaard Olesen

»Partnerskabet mellem Danske Maritime og Mercy Ships Danmark er en fantastisk mulighed for at fortælle den historie, og vi har som humanitær organisation selvfølgelig brug for at skabe synlighed om vores arbejde på hospitalsskibene. Opbakningen fra Danske Maritime og vores øvrige partnere betyder, at vi kan tilbyde endnu flere fattige patienter gratis operationer. Ved at give livsforandrende operationer til fattige mennesker, får de muligheden for at blive selvforsørgende og i det hele taget få et værdigt liv« siger Christian Sophus Ehlers.

AM Kaj

Hos Danske Maritime er adm. direktør Jenny Braat ikke i tvivl om, at netop dette partnerskab om noget giver mening:

»Vi taler jo meget om FN’S Verdensmål og om, hvordan vi som branche gerne vil være med til at gøre en forskel på mange forskellige måder. Det arbejde, som Mercy Ships leverer, gør en kæmpe forskel, og jeg glæder mig over, at de nu får mulighed for at hjælpe endnu flere,« siger Jenny Braat og fortsætter:

»Det vil vi hos Danske Maritime meget gerne bakke op om, og historien om, hvordan en dansk færge endte som flydende hospital, er jo bare en fin, ekstra detalje. Som maritim industri kan vi hjælpe på flere forskellige måder, og dykker man ned i nogle af alle de historier, der gemmer sig bag arbejdet, og ser på, hvilken kæmpe forskel en operation kan gøre, så bliver man helt varm om hjertet. Så vi er glade for det nye partnerskab«.

Læs mere om vores virksomhedspartnere her.