fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Screening af patienter i Guinea

Screening af patienter i Guinea

Allerede dagen før den første screeningsdag i hovedstaden Conakry begyndte køen at tage format blive lang. Inden dagen var omme havde de frivillige sygeplejersker talt med mere en 6000 mennesker.

Mercy Ships var sidst i Guinea i 2012. Vi konstaterer at behovet for hjælp stadig er stort. Mange mennesker søger hjælp og håber, at Mercy Ships er løsningen. Desværre rækker vor kapacitet ikke til at hjælpe alle, ligesom det ikke er alle sygdomme, der falder inden for vores specialer. På den første screeningsdag blev der lavet aftaler med 1135 mennesker om yderligere undersøgelse.

Det er svært for vores frivillige at skulle sig “nej desværre” til så mange mennesker. Mercy Ships gør meget ud af at vise næstekærlighed og respekt over for alle i køen. Vi møder mennesket som menneske og ikke alene som en patient, der er defineret af sin lidelse.
Det er vigtigt for Mercy Ships, at der ikke kun screenes i hovedstaden – men også i de fjernere liggende egne. Der er planlangt screeninger i fire andre provinser i løbet af efteråret.