fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
 • Kadidja fik en ny chance i livet

  4-årige Kadidja er blevet reddet fra et liv i udstødelse - hun kan nu grine, lege og spise som andre børn.

  Vil du hjælpe? Klik her!
 • Bliv medlem af Mercy Club

  Dit kontingent er vigtigt. Som medlem giver du foreningen styrke og folkelig opbakning

  Klik her!
 • Historier om håb og helbredelse

 • Frivillig indsats skaber forandring

  Støt arbejdet

Nu kan Serah gå og løbe som alle andre

Sandrines eufori skiftede til chok, da hendes længe ventede datter blev født. Babyens små fødder var vredet i en forkert vinkel og pegede indad. Det virkede urealistisk, at datteren Serah ville komme til at gå normalt.

Med tårefyldte øjne viklede Sandrine sin datters deforme fødder ind og kunne ikke finde modet til at se på dem igen. Sandrines mand havde været begejstret for sin datters fødsel, men han blev bekymret, da han så hendes klumpfødder. Alt han kunne tænke på var, hvor begrænsede fremtidsudsigter der var for hende på Madagaskar. Hun ville blive drillet i skolen, ville formentlig ikke kunne få et arbejde eller blive gift. Også Serahs bedstemor bare græd og græd.

Jordemoderen forklarede, at der var håb for Serah. Mercy Ships ville komme til Madagaskar i 2016, og der ville Serahs lidelse kunne kureres, og ovenikøbet ville det ikke koste familien noget.

Da Serah var syv måneder gammel, begyndte de ugentlige besøg på Africa Mercy. Serah blev vant til, at fysioterapeut-teamet ”legede” med hendes bøjede fødder gennem forsigtige stræk og manipulationer. Efter hver behandling blev Serahs fødder fastholdt i den opnåede stilling i en gipsforbinding, så den anatomiske korrekte position til sidst blev nået. For at fastholde fleksibilitet i fødderne, fik den lille pige benskinner på i tre måneder.

Da Serah tog sine første skridt i 2016, lignede hun enhver anden tumling. Det var umuligt at se, at hun var født med et handicap. Serah vil ikke kunne huske at have levet med dobbelt klumpfod, men hendes mor vil aldrig glemme miraklet.

Serah mødte Mercy Ships i Madagaskar i 2016

Du kan støtte Mercy Ships arbejde her og give håb og helbredelse til sårbare familier som Sandrines. På forhånd tak for din opbakning.