fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Søsættelse af nyt partnerskab med Danske Rederier 🌊

Vi har glædet os til at fortælle, at vi har indgået et samarbejde med Danske Rederier! Læs den officielle pressemeddelelse her 👓

Danske Rederier, AmaliegadeFoto: Danske Rederier

Vi er i Mercy Ships Danmark meget begejstrede for det nye samarbejde og den opbakning, vi får fra den danske maritime branche.

Danske Rederiers opbakning til de frivillige læger, sygeplejesker og søfolk på hospitalsskibene er en vigtig anerkendelse af deres indsats. En indsats som i bund og grund handler om at redde liv i verdens fattigste lande med den nyeste teknologi og muligheder fra topmoderne hospitalsskibe.

Læs den officielle pressemeddelelse fra Danske Rederier her

Fælles netværksevent
Danske Rederier, Mercy Ships Danmark og Danske Maritime inviterer desuden til et fælles netværksevent med oplæg om arbejdet på og omkring hospitalsskibene, partnerskabet med Danske Rederier og Danske Maritime samt nyt fra Mercy Ships Danmark.

Til eventet kan du også høre om Cargo Day, dagen, hvor internationale rederier står sammen om et fælles fundraising-initiativ. Læs mere om arrangementet her.