fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Somaya fik nyt håb

Hjælp et barn, der har allermest brug for det! Børn som Somaya kan undgå at leve et liv i smerte og blive udstødt fra lokalsamfundet, hvis de har adgang til gratis lægehjælp og operationer. Den hjælp kan de få ombord på et af vores hospitalsskibe.

 

Tak for din hjælp til børn som Somaya

 

Børn som Somaya kan undgå at leve et liv i smerte
En medfødt læbe-ganespalte var nok til, at Somayas mor blev opfordret til at skille sig af med datteren. Den lille pige havde svært ved at tage næring til sig og tit var syg. Hendes mor, Neny, frygtede for sin datters liv.
Selv kunne hun umuligt få råd til den operation, som Somaya havde brug for. Flere fra omegnen betragtede Somaya som en forbandelse. Men moren elskede sit lille barn og bad af hele sit hjerte til, at hendes datter ville overleve og få et normalt liv. Da Neny en dag hørte om Mercy Ships over radioen, vidste hun, at Gud havde hørt hendes bøn.
Somaya

Somaya fik hjælp. Hun blev opereret gratis hos Mercy Ships og lever i dag et normalt liv. Hun har fået en fremtid.

Børn som Somaya kan undgå at leve et liv i smerte og blive udstødt fra deres lokalsamfund, hvis de har adgang til gratis lægehjælp. Den hjælp kan de få om bord på hospitalsskibene hos Mercy Ships, der bringer håb og helbredelse i form af livsforvandlende lægehjælp.

Vil du være med til at give børn som Somaya en fremtid? Brug formularen under videoen. Din donation redder liv og giver håb til verdens fattigste. 

 

 

 

 

*Dit bidrag støtter indsatsen på vores hospitalsskibe. Somaya er en af de mange patienter, der har fået nyt håb takket være bidrag.