fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Somaya fik nyt håb

2-årige Somaya blev født med en læbe-ganespalte, der betød, at hun risikerede at blive udstødt fra sit lokalsamfund. Somayas mor hørte heldigvis om hospitalsskibene hos Mercy Ships, og Somaya blev opereret på Africa Mercy og kan i dag leve et normalt liv.

 

En medfødt læbe-ganespalte var nok til, at 2-årige Somaya risikerede at blive udstødt fra sit lokalsamfund i Madagascar. Den betød også, at den lille pige havde svært ved at tage næring til sig og tit var syg. Hendes mor, Neny, frygtede for sin datters liv. Selv kunne hun umuligt få råd til den operation, som Somaya havde brug for. Flere fra omegnen betragtede Somaya som en forbandelse og opfordrede Neny til at skille sig af med Somaya, men Neny elskede sit lille barn og bad af hele sit hjerte til, at hendes datter ville overleve og få et normalt liv. Da Neny en dag hørte om Mercy Ships over radioen, vidste hun, at Gud havde hørt hendes bøn.

Somaya fik hjælp. Hun blev opereret gratis hos Mercy Ships og lever i dag et normalt liv. Hun har fået en fremtid.

Børn som Somaya kan undgå at leve et liv i smerte og blive udstødt fra deres lokalsamfund, hvis de har adgang til gratis lægehjælp. Den hjælp kan de få om bord på hospitalsskibene hos Mercy Ships, der bringer håb og helbredelse i form af livsforvandlende lægehjælp.

Vil du være med til at give børn som Somaya en fremtid? Støt her.
Din donation redder liv og giver håb til verdens fattigste. 

 

 

 

 

*Dit bidrag støtter indsatsen på vores hospitalsskibe. Somaya er en af de mange patienter, der har fået nyt håb takket være bidrag.