fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Støt med dét, du er god til

Støt med dét, du er god til

Sofie Bang har brugt sine kreative evner til at lave unika smykker. Overskuddet fra smykkesalget har hun doneret til Mercy Ships.

Sofie Bang går til hverdag på Rudolf Steiner skolen i Gentofte. Som afslutningsprojekt har hun designet unika smykker – en flot fingerring og et par øreringe – og hun har valgt at donere overskuddet fra smykkesalget til Mercy Ships.

Fra mennesker, der er tæt på Sofie, kender hun udfordringerne med læbeganespalte, og hun ved, hvor meget det betyder at kunne få rettidig og professionel behandling. Derfor valgte Sofie, at salget af hendes unika smykker skulle gå til Mercy Ships. På den måde støtter hun, at bl.a. mennesker med læbeganespalte fra den fattige lokalbefolkning i Vestafrika kan komme til hospitalsskibet Africa Mercy og få de operationer, de ikke ellers har adgang til.

Som led i afslutningsprojektet på Rudolf Steiner skolen udstillede og solgte Sofie sine smykker. Smykkesalget indbragte 2.175 kr. Fra Mercy Ships skal der lyde en stor tak til Sofie for det gode initiativ og flotte bidrag.

Ligesom Sofie kan du støtte Mercy Ships med dét, du er god til. Har du en sjov idé, hører vi gerne om det.

Foto: Sofie fremstillede ét eksemplar af fingerringen og øreringene, og begge dele er solgt. Smykkerne på billedet er ikke del af en større produktion. 

Vi er taknemmelige for ethvert bidrag til Mercy Ships – støt her.