fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Stort sponsorat fra MAN Diesel & Turbo

Stort sponsorat fra MAN Diesel & Turbo

Frem til 2018 sponsorerer MAN Diesel & Turbo reservedele og installationer til Mercy Ships til en samlet årlig værdi af 250.000 Euro. Jens-Erik Engelbrecht er netop vendt hjem fra underskriftsceremoni, som blev afholdt på skibsbranchens internationale fagmesse MSS 2016 i Hamborg.

Langsigtet samarbejde med Mercy Ships formaliseret ved ceremoni

Ved en underskriftsceremonien i Hamborg udvidede MAN Diesel & Turbo sit partnerskab med den internationale nødhjælpsorganisation Mercy Ships.

Aftalen indebærer at MAN Diesel & Turbos servicedivision, MAN PrimeServ, skal levere reservedele til fire MAN 21/31 GenSets samt andre MAN installationer om bord på hospitalsskibet MV Africa Mercy til en samlet værdi af EUR 250.000 årligt.

Poul Knudsgaard – vice president i MAN Diesel & Turbo og Head of Four-Stroke PrimeServ, Danmark – udtaler: “Med denne aftale skal vores organisation levere den tekniske service. Vi betragter det som en ære at kunne bidrage til en så værdifuld sag, og vi ser frem til at kunne støtte Mercy Ships i deres bestræbelser i årene fremover.”

Uwe Lauber, CEO i MAN Diesel & Turbo, udtaler: “Vi er begejstrede over at kunne bringe vores partnerskab med Mercy Ships et skridt videre. Hospitalsskibet Africa Mercy sørger for livsvigtig lægebehandling til nogle af verdens fattigste mennesker. Vores støtte til dette velgørende projekt afspejler vores ønske om at leve op til vores egen forståelse af samfundsansvar, selv i så udfordrende tider i den globale økonomi som vi oplever for tiden.”

Jens-Erik Engelbrecht, CEO for Mercy Ships Danmark, udtaler: “Mercy Ships Danmark er stolte af at kunne etablere dette langsigtede partnerskab med MAN Diesel & Turbo’s servicedivision i Danmark. Igennem årene har MAN Diesel & Turbo generøst doneret betragtelige beløb til vedligeholdelsen af Africa Mercy, og med dette vigtige socialt ansvarlige sponsorat, kan vi nu planlægge langsigtet. Ydermere, og allervigtigst, betyder denne betragtelige støtte, at vi får frigjort midler til vores patienter i nogle af de fattigste lande i verden. Det er et privilegium for Mercy Ships at kunne udvide vores partnerskab med MAN Diesel & Turbo, så vi kan udbygge vores indsats for de glemte og de fattige”.

Den nye aftale, som er indgået med Mercy Ships danske afdeling, er gældende indtil udgangen af 2018, med mulighed for forlængelse.

Et fornyet bekendtskab

MAN Diesel & Turbo og Mercy Ships har haft glæde af det frugtbare samarbejde siden 2010, hvor motorvirksomheden leverede fire 5L21/31 GenSet-motorer til en favorabel pris til Mercy Ships skib Africa Mercy. I 2014 førte samarbejdet til, at MAN Diesel & Turbo leverede service, reservedele og træning i vedligeholdelse af motorerne om bord på hospitalsskibet.